Aslı Oktay
Daimi Üye
yafrum sorma kabak tatlisi cekiyo canim babam bugun alip gelcekti park yeri bulamayinca marketin onunde alamamis cok dertliyim cok:dertli:
sabahtir avucumu yaliyorum
yafrum sorma kabak tatlisi cekiyo canim babam bugun alip gelcekti park yeri bulamayinca marketin onunde alamamis cok dertliyim cok:dertli:
ben gitmiştim kayseriye villalar çok tu benim gittiğim yerde doktorların avukatların oturduğu yerler erciyesede çıktım harika....
meleğim ıshenurcum,aslıcan ne istıyorsunuz bakem
zuzu valla ben daha çıkamadım erciyese 5 senedir burdayım.ayser ablayla çıkarım artıkın
melegim iyiyim cok sukur bir de su as ermelerim olmasa tumden iyi olcamsen nasilsin bitanem
ımmmmm wallaaa bir dilim kek we sıcak bir çay rica etsem zuzummm sana zahmet olmazsa eğer
zuzummm yaaa ben bilmyodmmm aslımınn hamile olduğunuuu saçını başını yolcam senin waryaaaaaa nasıl söylemezsn yaaa aşk olsunnnn:lilav:olmaz kahvemizde hamile hatun var canı çekebebeğim
weee 3.5 aylık haeee gözüme gözükme aslı hatunn :sokbir bilsem ayser ablam bu hafta umitliyim ama dua edin artikhamilelik nazlarimin hepsini babam cekiyo garibim ben ananda bile cekmediydim bu ne ya diyo
evet nurum hamileyim denk gelmedik yazismadik unuttum soylemeyi 3.5 aylik oldukys:
kizim ben 2 aylikken ogrendim zaten saylanmaz banane kizma nolur zuzum bir sey yap yardim et hamile bayanin ustune geliyolar