Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
Oğlum istediydi bilirmisin anne diye bende komşudan tarif alıp yaptım beğenmedi oğlum Trabzonda yediğime hiç benzememiş dedi bende birdaha denemedim.

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
melek yüzlüm bi çeşit muhallebi gibi düşün ama tuzlusunu düşün mısır unuyla ve tulum peyniriyle yapılıyo harika bişiy bazı yerlerde kuymak bazı yerlerde yağlaç denir karadeniz yöresine ait özellikle benim bildiğim trabzon ve giresun

kuymak-muhlama-mama-1.jpg

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
melek yüzlüm bi çeşit muhallebi gibi düşün ama tuzlusunu düşün mısır unuyla ve tulum peyniriyle yapılıyo harika bişiy bazı yerlerde kuymak bazı yerlerde yağlaç denir karadeniz yöresine ait özellikle benim bildiğim trabzon ve giresun

kuymak-muhlama-mama-1.jpg

haahhh öle deyince tanıdım zuzum.bikeresinde dayımın hanımı yapmıştı ama bana tadı biraz farklı gelmişti.sanırım ilk yemem olduğu içindi.bi dahada yemedim zaten...aslında denemek lazım yapta bi yiyelim zuzuuuuuu

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
haahhh öle deyince tanıdım zuzum.bikeresinde dayımın hanımı yapmıştı ama bana tadı biraz farklı gelmişti.sanırım ilk yemem olduğu içindi.bi dahada yemedim zaten...aslında denemek lazım yapta bi yiyelim zuzuuuuuu

yapanında güzel yapması lazım bebeğim bide fırınlanmış mısır unuyla güzel oluyo ay bana bak sankim karadenizliyim heee:kptmya:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar