Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

IsheNuR

Daimi Üye
Tepki
1.116

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
çikom sıcak çikolatan canımmmm
sıcak-çikolata_63852.jpg

aşk olsun sendemi şekerparem yaa <bnde seni bağrıma basmıştım :eek:ys:

zuzummm çikolatayı isteyen şekerparemdii sen çiko ablaya niye ikram ettinki onu.. buna şaşırdı şekerparem:kahkaha:

Kıyamam sana :teselli: ama ben doğru olanı söyledim tatlım :kahkaha: olsun küçük olmak herzaman daha güzeldir.ahh ahhhhh ... keşke en küçük ben olsam :aglayan:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
bir kerem sekerparem agzimdan almis yine ben buyugum tamam mi hem de suan 3yil 3 ay e tabi siz evleninceye benimki birazda buyucek :D
hem bagrina bastin diye yalan mi soylucek kiz dimi sekerparem cay arkadasim o benim tabi benden yana olcak :kptmya:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
bir kerem sekerparem agzimdan almis yine ben buyugum tamam mi hem de suan 3yil 3 ay e tabi siz evleninceye benimki birazda buyucek :D
hem bagrina bastin diye yalan mi soylucek kiz dimi sekerparem cay arkadasim o benim tabi benden yana olcak :kptmya:

:kahkaha: yok valla ben kimseden yana olmadım.ikinizi de çok severem biliyosunuz :kahkaha: doğru olanı söyledim sadece :cokkomik:

IsheNuR

Daimi Üye
Tepki
1.116
tamam yaa tamam sen büyüksün ewet şekerparem haklı sanki büyk olnca bişymi olyo ben daha çıtırım kızımm çatlada patlaa emiiii:sirin::1:-ciko

zuzumm aklın nerde hayrdr enişteyimi düşünüyosun yoksa:kahkaha:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
kizim bir kere ben zaten hic bir zaman citir olamadim amma velakin bakan bir daha donup bakiyo :kptmya: ovunmek gibi olmasain ne doktorlar ne muhendisler diye devam edermisim :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar