- #13.821
Çikom mu :sok :sok
evet biz çikolataya çiko deriz canım eskilerden çikoda benim gibi
Çikom mu :sok :sok
Tatlım Sen nikahı bassanda Aslı yine nikah büyüğü olur çünkü ilk nikahı basan o :kahkaha: :kahkaha:
evet biz çikolataya çiko deriz canım eskilerden çikoda benim gibi
çikom sıcak çikolatan canımmmm
aşk olsun sendemi şekerparem yaa <bnde seni bağrıma basmıştımys:
zuzummm çikolatayı isteyen şekerparemdii sen çiko ablaya niye ikram ettinki onu.. buna şaşırdı şekerparem:kahkaha:
Ama sıcak çikolatayı ben istedim çikolata istemedi ki :hihh:
bir kerem sekerparem agzimdan almis yine ben buyugum tamam mi hem de suan 3yil 3 ay e tabi siz evleninceye benimki birazda buyucek
hem bagrina bastin diye yalan mi soylucek kiz dimi sekerparem cay arkadasim o benim tabi benden yana olcak
:kahkaha: yok valla ben kimseden yana olmadım.ikinizi de çok severem biliyosunuz :kahkaha: doğru olanı söyledim sadece
tamam yaa tamam sen büyüksün ewet şekerparem haklı sanki büyk olnca bişymi olyo ben daha çıtırım kızımm çatlada patlaa emiiii:sirin::1:-ciko
zuzumm aklın nerde hayrdr enişteyimi düşünüyosun yoksa:kahkaha:
kizim bir kere ben zaten hic bir zaman citir olamadim amma velakin bakan bir daha donup bakiyoovunmek gibi olmasain ne doktorlar ne muhendisler diye devam edermisim
canım en azından hawa atmadım şekerparem beni tutuyo diyee anladın sen onuu:kahkaha::sirin:anacim tamam da seni de tutmuyo ne havaya girdin o kadar anlamadim
:kahkaha: :kahkaha: sen hiçbirine varmadın ama dimi aslım :kahkaha:
:kahkaha: :kahkaha: sen hiçbirine varmadın ama dimi aslım :kahkaha:
hayrdr zuzucum bi sıkıntın yokdr inşallahkafam yerinde değil bu aralar ıshenurcum
walla şekerim onlar kurtarmş paçayıda enişteye yazık ne çekiyodr allah bilir bunun elinden:kahkaha: