ayser ablam iyiyim çok şükürIshenur nasılsın nasıl gidiyor yol gözlemek
amin ablam amin inşallah bekliyorum sabırlaEvet ishenur hep bekledik hayırlısı ile alır işallah nişanlın teskeresini.Rabbim tüm askerlerimizi evlatlarımızı korusun.
amin canım ya çok sağol inşallah..hiç öyle deme canım allah sabrnı weryo inanki bi bakmşsn geçmiş bir ay bi bakmşsn yanında allah dan kısa dönem çok şükür izinde kullanmayınca bi ay daha eksildi -cikocanm benm eminim çok zordur dilerim sağ sağlim tez zamanda bitirip gelir Allahın izni ile bende yaşıcam o duyguyu nasıl dayanıcam bilmiyorum
inşallah canım inşallah kısa dönem olur sen nişanlmsn ne zaman gönderceksin askere:lilav:ne güzel kısa dönemse çok iyi canm benm bizde kısa dönem olsun diye uğraşıyoruz inşallah olur sende benden dualarını eksik etme bebeğimm :acep::acep:
melek yüzlüm hoşgeldin canım
maren öncelikle çok zarifsin çok teşekkür ederim unutmadığın için......
ayserim valla sende iki sevinci bir arada yaşadın ne mutlu sana yorgunluğumu bi atsam anlatıcam nişanı ama dökülüyprum 2 gündür sadece 2 saatlik uykum var
hülücan çok teşekür ederim bebeğim gelemde provamı yapak aman kalsın nişan telaşı bana yetti
kız patenci nerelerdesin se bankim zuzun sözlendi sonrada nişanlandı:zuzu:
Biraz gec cevap verdım galıba zuzum ama ıdare et, evlendıkten sonra bol bol aranızda olucam ınsallah 19 gunum kaldı telastan gıremıyorum...
Cok sevındım senın adına da zuzum evlılık yakınmı
ay canım benim seninde az kalmış kıyamam bitanem evlilik seneye inşallah canım .....senin düğün hangi tarih