Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
Evet ishenur hep bekledik hayırlısı ile alır işallah nişanlın teskeresini.Rabbim tüm askerlerimizi evlatlarımızı korusun.

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.711
canm benm eminim çok zordur dilerim sağ sağlim tez zamanda bitirip gelir Allahın izni ile bende yaşıcam o duyguyu nasıl dayanıcam bilmiyorum :(

IsheNuR

Daimi Üye
Tepki
1.116
Evet ishenur hep bekledik hayırlısı ile alır işallah nişanlın teskeresini.Rabbim tüm askerlerimizi evlatlarımızı korusun.
amin ablam amin inşallah bekliyorum sabırla:huhuu: sen nasılsn ablacım nasıl gidiyo:huhuu:
canm benm eminim çok zordur dilerim sağ sağlim tez zamanda bitirip gelir Allahın izni ile bende yaşıcam o duyguyu nasıl dayanıcam bilmiyorum :(
amin canım ya çok sağol inşallah..hiç öyle deme canım allah sabrnı weryo inanki bi bakmşsn geçmiş bir ay bi bakmşsn yanında allah dan kısa dönem çok şükür izinde kullanmayınca bi ay daha eksildi -ciko

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.711
ne güzel kısa dönemse çok iyi canm benm bizde kısa dönem olsun diye uğraşıyoruz inşallah olur sende benden dualarını eksik etme bebeğimm :acep::acep:

Biyomikroskobi

Daimi Üye
Tepki
517
maren öncelikle çok zarifsin çok teşekkür ederim unutmadığın için......

ayserim valla sende iki sevinci bir arada yaşadın ne mutlu sana yorgunluğumu bi atsam anlatıcam nişanı ama dökülüyprum 2 gündür sadece 2 saatlik uykum var:(

hülücan çok teşekür ederim bebeğim gelemde provamı yapak aman kalsın nişan telaşı bana yetti:D

kız patenci nerelerdesin se bankim zuzun sözlendi sonrada nişanlandı:zuzu:

Biraz gec cevap verdım galıba zuzum ama ıdare et, evlendıkten sonra bol bol aranızda olucam ınsallah 19 gunum kaldı telastan gıremıyorum...

Cok sevındım senın adına da zuzum evlılık yakınmı

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
Biraz gec cevap verdım galıba zuzum ama ıdare et, evlendıkten sonra bol bol aranızda olucam ınsallah 19 gunum kaldı telastan gıremıyorum...

Cok sevındım senın adına da zuzum evlılık yakınmı

ay canım benim seninde az kalmış kıyamam bitanem evlilik seneye inşallah canım .....senin düğün hangi tarih

Biyomikroskobi

Daimi Üye
Tepki
517
ay canım benim seninde az kalmış kıyamam bitanem evlilik seneye inşallah canım .....senin düğün hangi tarih

Zuzum 23 ekımde evlenıyorum ınsallah...
Baska bır sehre gelın gıdıcem :(
Orda patenlık bır ısım de olmaycak evde olacagım :(
Gorusuruz ınsallah...

Buralar da sakınlemıs, pek goz gezdırme vaktım olmadı ama genel gorunus ole...

Rabbım sana da tez zamanda kavusmayı nasıp etsın zuzum, zor bı o kadar da heyecanlı telaslar...

Ay stres oldum bak uyku tutmadı, anacıgımdan babacıgımdan ayrılacagım 16 gun sonra :iyyyy: :sinifsinif::sim3::mendil::gitme::bitter:

Cok manyak bır ruh halı ıcındeyım :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar