IsheNuR
Daimi Üye
:zopa::zopa::zopa::zopa:
eleştirilere kapalıyız bakıyorumdaa :dill:
:zopa::zopa::zopa::zopa:
doğru sölüyosun ablacımm nsee bunu görmezlikten geliyorum hadi:sirin::sirin::sirin::sirin:
imdaaaatttt kahwehanede olay waarrrrr
:ilknur:,
eleştirilere kapalıyız bakıyorumdaa :dill:
ZUZUMMM hosgeldin canim cok mutlu oldum seni tekrar aramizda görmekten-ciko-ciko,gözumuz hep seni aradi aynayi aradi:zuzu::cicek::cicek:
ohh walla mekan senin olunca alttan alttan görüyosunuz dmii millet alttan alttan tehdit yağdırıyo espriyle karışıkkız bana bak kopartırım senin o dilini
ohh walla mekan senin olunca alttan alttan görüyosunuz dmii millet alttan alttan tehdit yağdırıyo espriyle karışık:zonk:
şaka bi yana sewiyorum seni ablacım özlemişim walla biliyosun ilk göz ağrımsın sen benimmcanımsın yaaa
ahada sitemin en çok online üye olan topiği oldu bu topik.:1:.
baktımda demin 7 kişi vardı))
şaka bi yana sewiyorum seni ablacım özlemişim walla biliyosun ilk göz ağrımsın sen benimm:dans
şu geyiğe uğramamakla çok şeymi kaçırmışım ne. ilk göz ağrısı olduğum bi kimsem olamadı benim. k. emrah modu oky...:deli:
birde misafir vardı az önce burda iki tane nerden geldilerse artık
ablacım üzülmee k emrah modunu sewsinlerşu geyiğe uğramamakla çok şeymi kaçırmışım ne. ilk göz ağrısı olduğum bi kimsem olamadı benim. k. emrah modu oky...:deli:
ablacım üzülmee k emrah modunu sewsinler
siteye ilk üye oldgmda zuzum yardmcı oldu o yuzden :sirin:
ne demek aaa walla her zaman için ilk müşterinimmbende seni özledim bebeğimmmm canımsınnnnn burdan ayrılmak yok ona göre
boşver canım merak eden gelir ama uzaktanda misafirlere açığımmm
canım hiç lafı bile olmaz aşk olsun her zaman yarımcı olurum bitanem burdayım artık