Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
oh be. en nihayet. gel gel diye dilimde tüy bitti.ahada peltek peltek konuşmaya başlamıştım seni ikna edeyim derkene:deli:
sensiz buranın tadı olurmu ya güzellik.. iyiki döndün . dur bir bağırayım.
YUPPİİİİİİİİİİ:kayris:

canım benim senin çok katkın varrrrr senin sayende birazda beni yalnız bırakmadığın için çok teşekkür ederim canım :sila:

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
canım benim senin çok katkın varrrrr senin sayende birazda beni yalnız bırakmadığın için çok teşekkür ederim canım :sila:

gelmende bir parçada olsa katkım varsa ne mutlu bana tatlım ya. çok sevindim gerçekten.. senle hemen hemen aynı zamanlarda üye olduk bu foruma. o kadar alışmıştımki varlığına burada,bir yanım hep eksikti... ama şu an çok mutluyum. çok..

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
gelmende bir parçada olsa katkım varsa ne mutlu bana tatlım ya. çok sevindim gerçekten.. senle hemen hemen aynı zamanlarda üye olduk bu foruma. o kadar alışmıştımki varlığına burada,bir yanım hep eksikti... ama şu an çok mutluyum. çok..

canımsın çok teşekkür ederim benimde sensiz bir yanım eksikti gerçi hergün görüşüyorduk ama yinede oluyo işte eksiklik ama artık yalnız değilsin canımmmm

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
Zuzum canım hoşgeldin bi tanem sitemin neşesi.seni görmek ne güzel.Bi daha bu kadar özletme kendini.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar