Bilmediğim bi numaradan cevapsız arama geldi şimdi ayy deliricem sardım mı başıma belayyı..Yok yarın bu kadını yolmak farz oldu bana-kizgin-kizgin-kizgin-kizgin-kizgin-kizgin-kizgin-kizgin-kizgin-kizgin-kizgin
Zuzu kafayı yicem inanki..Eşim almicaz diye biliyo..Ariş senin adına kesilmiş diyo fatura..Nasıl anlatıcam ben şimdi bunu eşime
Bende kuru; ama bende tık yok
bende tık yok diyemicem valla fenalardayım
fındık ya çaktırmadan ödücen sonra karının icabına bakıcan yada eşine fatura olayını anlatıcan senin suçun değilki
Ya sorun da o zaten kızlar..Adamda zaten para yok bi de bunu çıakrdım başına sayar da sayar artık
Ay senin odaya girilmez böööööööööö
bugün düştüm ben biliyonuzmu
şu an kardeşim var o pc başında bende yataktayım laptopdayım ama valla ufaktan sessiz salıyorum
Nasılllllll:sok
işten çıktım yürüyorum durağa doğru ama nasıl kalabalık tam iş çıkış saati bende avanak avanak yürüyorum anam kendimi yere yapışır buldum efeler gibi çöktüm sonra yere yapıştım çantam bir yere fırladı ben bi yere kalktım birisi baktım arkamdan hanfendi iyimisiniz dedi bende suratına bakmadan iyiyim dedim sağıma soluma bakmadan devam ettim yürümeye ama arkadan kahkaha sesleri duydum anlıcaınız rezil oldum
işten çıktım yürüyorum durağa doğru ama nasıl kalabalık tam iş çıkış saati bende avanak avanak yürüyorum anam kendimi yere yapışır buldum efeler gibi çöktüm sonra yere yapıştım çantam bir yere fırladı ben bi yere kalktım birisi baktım arkamdan hanfendi iyimisiniz dedi bende suratına bakmadan iyiyim dedim sağıma soluma bakmadan devam ettim yürümeye ama arkadan kahkaha sesleri duydum anlıcaınız rezil oldum