Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Bilmediğim bi numaradan cevapsız arama geldi şimdi ayy deliricem sardım mı başıma belayyı..Yok yarın bu kadını yolmak farz oldu bana-kizgin-kizgin-kizgin-kizgin-kizgin-kizgin-kizgin-kizgin-kizgin-kizgin-kizgin

Canım sakin ol, yarın halledersin sakince. Ama dediğim gibi senin adına kesilmiş fat. 2,45 birşey değil ama bundan sonra böyle birşey yapmasın önemli olan o

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685

işten çıktım yürüyorum durağa doğru ama nasıl kalabalık tam iş çıkış saati bende avanak avanak yürüyorum anam kendimi yere yapışır buldum efeler gibi çöktüm sonra yere yapıştım çantam bir yere fırladı ben bi yere kalktım birisi baktım arkamdan hanfendi iyimisiniz dedi bende suratına bakmadan iyiyim dedim sağıma soluma bakmadan devam ettim yürümeye ama arkadan kahkaha sesleri duydum anlıcaınız rezil oldum:kptmya::kptmya::kptmya:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
işten çıktım yürüyorum durağa doğru ama nasıl kalabalık tam iş çıkış saati bende avanak avanak yürüyorum anam kendimi yere yapışır buldum efeler gibi çöktüm sonra yere yapıştım çantam bir yere fırladı ben bi yere kalktım birisi baktım arkamdan hanfendi iyimisiniz dedi bende suratına bakmadan iyiyim dedim sağıma soluma bakmadan devam ettim yürümeye ama arkadan kahkaha sesleri duydum anlıcaınız rezil oldum:kptmya::kptmya::kptmya:

Geçmiş olsun:D Düşene neden gülerler anlamam -kizgin-kizgin

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294

Zuzuz bu gece beni güldürdün ya Allahta seni güldürsün :kptmya::kptmya::kptmya::kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
valla ben gülüyorum düşene ben kendim düştüğümde bile gülerim:kptmya::kptmya::kptmya:eve geldim nasıl gülüyorum ama

fındık yok aynaya bakarken değil aptiliğimden düştüm bu sefer:kptmya::kptmya:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar