Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
Bak şimdi fındığım ben genelde bütün tavuğu parçalıyorum daha sonra evdeki sebzelerden ne varsa patates havuç soğan sarmısak çarliston biber hepsini doğruyorum daha sonra tavukları kekikle ve rendelediğim sarmısakla karıştırıyorum fırın poşetini hafif unlayıp karışımı iki poşete paylaştırıyorum 200derecede 40 dakika pişiriyorum hiç yağ katmıyorum tavuğun kendi yağıyla pişiyor lezzetide çok güzel oluyo canım birdahakine bi dene istersen canım

E salçalı sos falan yapmıyo musun canm dibine

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Fındığım sana tarifi yazarken önce kafa gitti bianda yazıya aynen şöyle başladım
bak şimdi fındığım bütün bi fındığı alıyosun parçalara bölüyosun:kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:yazarken kafayı kaldırdım yazdığımı okuyunca çatladım gülmekten pc başında yaa:kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
Fındığım sana tarifi yazarken önce kafa gitti bianda yazıya aynen şöyle başladım
bak şimdi fındığım bütün bi fındığı alıyosun parçalara bölüyosun:kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:yazarken kafayı kaldırdım yazdığımı okuyunca çatladım gülmekten pc başında yaa:kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:

:kptmya::kptmya::kptmya::kptmya::kptmya: Allah seni bildiği gibi etsin emi,hamsi olayına döndürdüm desene:kptmya:

zuzuuuuuu bunları anlamak lazım tabi baksana bir ay boyunca donmuş üşüdükçe sokulmuş kocaya napsın kızzz yoksa kendi isteğinden mi ısınmak için yapmış garibimmmm :kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:

Nan adam sabahın 6 sında işe gidiyodu gece 1 de 11,30 ta geliyodu-kizgin

valla fazlası demekki fit yapıyo insanı çiğdem:kptmya:

Evet canım:kokos:

kızllar sapığa bağladınız 1 ay yataktan çıkmadan durmadılar heralde-kizgin

Konuş İlknurum

yok canım salça katmıyosun salçasız oluyo bu tarif sen salçalı sevmiyo dedin ya eşin için o yüzden bu tarifim geldi aklıma paylaşayım dedim canım

Başka sos falan yok sadece sarımsak var öyle mi sılam poşete delik deliyomusun

sıla salça derdinde biz şey derdindeyiz:kptmya::kptmya::kptmya:

Eeee kişinin fikri neyse zikri de odur Zuzu,sizin derdiniz belli:kptmya::ilknur:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar