en acıklısı benim ilk gecemizin sabahında dükkanı sel bastı die telefon geldi 7de biz eşimle kahvaltı bile yapamadık:sim3:
ilknur çok komik yaaaaaa
en acıklısı benim ilk gecemizin sabahında dükkanı sel bastı die telefon geldi 7de biz eşimle kahvaltı bile yapamadık:sim3:
ay inanmıyorum ciddimisin berbat bi durum yaaa
Bak şimdi fındığım ben genelde bütün tavuğu parçalıyorum daha sonra evdeki sebzelerden ne varsa patates havuç soğan sarmısak çarliston biber hepsini doğruyorum daha sonra tavukları kekikle ve rendelediğim sarmısakla karıştırıyorum fırın poşetini hafif unlayıp karışımı iki poşete paylaştırıyorum 200derecede 40 dakika pişiriyorum hiç yağ katmıyorum tavuğun kendi yağıyla pişiyor lezzetide çok güzel oluyo canım birdahakine bi dene istersen canım
ilknur çok komik yaaaaaa
Yok nan gayet fit ve güzeldim,yalnız dondum aralık ayı olunca düğün:iyyyy:
Fındığım sana tarifi yazarken önce kafa gitti bianda yazıya aynen şöyle başladım
bak şimdi fındığım bütün bi fındığı alıyosun parçalara bölüyosunyazarken kafayı kaldırdım yazdığımı okuyunca çatladım gülmekten pc başında yaa
zuzuuuuuu bunları anlamak lazım tabi baksana bir ay boyunca donmuş üşüdükçe sokulmuş kocaya napsın kızzz yoksa kendi isteğinden mi ısınmak için yapmış garibimmmm
E salçalı sos falan yapmıyo musun canm dibine
he ne demezsin çok komik-kizgin
fındık helal olsun valla bir ay yuhhh yaaa
kızma yaa insan sabahında kalkıp tükkana mı koşar yaa
sıla salça derdinde biz şey derdindeyiz
Fındığım sana tarifi yazarken önce kafa gitti bianda yazıya aynen şöyle başladım
bak şimdi fındığım bütün bi fındığı alıyosun parçalara bölüyosunyazarken kafayı kaldırdım yazdığımı okuyunca çatladım gülmekten pc başında yaa
zuzuuuuuu bunları anlamak lazım tabi baksana bir ay boyunca donmuş üşüdükçe sokulmuş kocaya napsın kızzz yoksa kendi isteğinden mi ısınmak için yapmış garibimmmm
valla fazlası demekki fit yapıyo insanı çiğdem
kızllar sapığa bağladınız 1 ay yataktan çıkmadan durmadılar heralde-kizgin
yok canım salça katmıyosun salçasız oluyo bu tarif sen salçalı sevmiyo dedin ya eşin için o yüzden bu tarifim geldi aklıma paylaşayım dedim canım
sıla salça derdinde biz şey derdindeyiz
valla sel basınca mecbur koşuyo dükkandaki herşey çöp oldu çamur içinde kaldı...ahh ah:ilknur: