Kristen Stewart
Daimi Üye
bıkmak değil de insanın canı çekiyo
Sen nerelerdesin bakim kaçak,İlknur bu aralar burda değil gibisin iyi misin canım?
Nan Ariş bırak s,garayı,hamilelere yasak:gulbis:
bana bak ulen huysuz karu
şimdi sen tavuklu salata yapıcan
ve içine tavukları haşlayıp didiklicen sonra bir tavada şehriyeleri yağ koymadan kavur pembeleşince azıcık sus koy kaynat altını kıs suyunu çekince kapat biraz demlensin aynı pilav gibi sonra tavukları koy şehriyeyi koy domates koy ufak var sa göbekleri ince ince doğra makarna koy na ekşisi koy tuz koy sarımsak sirke koy varsa dere otu koy mısır bezelye varsa koy
Hala dereotu mısır diyo,almadım olum Allah Allah yok evde-kizgin
Tamam ozaman şehriye,makarna,marul ,domates,kaşar rendesi,nar ekşisi,tavuk koyuyorum başka da bişey koymuyorum okey mi-ayse
Hamile değilimki nan daha
ya tamam arina hamile değil kapatalım bu kponuyu bir süre ariş stres yapmasın hadi konuyu değiştirek
valla ikocan uğramaz oldu yawww mavide gelmiyo günlerdir
ya tamam arina hamile değil kapatalım bu kponuyu bir süre ariş stres yapmasın hadi konuyu değiştirek
biliyom ulen mısır olmadığını varsa dedim tamam limonkoyma ama sirke sarımsakta koy
He kızlar bugün feci stresim tam adet günümDua ediyorum bol bol adet olmayayım diye
Nan sirkeyle sarımsak mı ama mayonezle yoğurt koymicam ki
Anam şu tarifihayırlısıyla bi düze çıkarsaydık
ya illa mayonez yoğurt olması gerekmiyo ben yapıyorum sirke sarımsak zaten salatayı öyle yapıyorum
ay bu fındık kurdu benim ömrümü çürüttü altı üstü bir tavuğu var ne yapacağına karar veremedi sonunda salata yapmaya karar verdik bu sefer malzeme konusunda frekans tutmiiii