Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
bana bak ulen huysuz karu:kptmya:
şimdi sen tavuklu salata yapıcan
ve içine tavukları haşlayıp didiklicen sonra bir tavada şehriyeleri yağ koymadan kavur pembeleşince azıcık sus koy kaynat altını kıs suyunu çekince kapat biraz demlensin aynı pilav gibi sonra tavukları koy şehriyeyi koy domates koy ufak var sa göbekleri ince ince doğra makarna koy na ekşisi koy tuz koy sarımsak sirke koy varsa dere otu koy mısır bezelye varsa koy

Hala dereotu mısır diyo,almadım olum Allah Allah yok evde-kizgin

Tamam ozaman şehriye,makarna,marul ,domates,kaşar rendesi,nar ekşisi,tavuk koyuyorum başka da bişey koymuyorum okey mi-ayse

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
buralardayım kızlar da bişeye uzun süre adapte olamıyorum o topik bu topik dolanıyorum öyle uykum var halsizim evden çıkmadan 1 hafta yatsam kendime gelirim heralde ancak

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
ay bu fındık kurdu benim ömrümü çürüttü altı üstü bir tavuğu var ne yapacağına karar veremedi sonunda salata yapmaya karar verdik bu sefer malzeme konusunda frekans tutmiiii:kptmya::kptmya:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
ay bu fındık kurdu benim ömrümü çürüttü altı üstü bir tavuğu var ne yapacağına karar veremedi sonunda salata yapmaya karar verdik bu sefer malzeme konusunda frekans tutmiiii:kptmya::kptmya:

:kptmya::kptmya:

Ya napim çorba ettin tarifimi ben makarnayla marulu domatesi karıştırıp koyacaktım bi de tavuğu

Yok sirke koy,yok sarmısak koy,onu da koy bunu da koy diye diye:kptmya:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar