Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
ben o kadan dağınık yatmam benim de en kötü huyum elim kolum hep yanımda yatanın üzerinde olacak illa sarılıcam kardeşim o yüzden benle yatmazdı hiç Allah tan eşim bişey demiyo:kptmya:

bir pazar günü babamın yanına yattım şımarıklık yağıyorum annemde kahvaltı hazırlıyo ben uyumuşum babam diyo git bidaha gelme yanıma tekmelemekten her yerimi çürüdü kızım sen çok deli yatıyon yallah yerine dedi:kptmya::kptmya::kptmya:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
valla çiğdem ben de tam o gün taksime gidicektim son anda vazgeçtim :(

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bir pazar günü babamın yanına yattım şımarıklık yağıyorum annemde kahvaltı hazırlıyo ben uyumuşum babam diyo git bidaha gelme yanıma tekmelemekten her yerimi çürüdü kızım sen çok deli yatıyon yallah yerine dedi:kptmya::kptmya::kptmya:
:kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:

yok canım değilim evdeydimde vatandaşın biri ordadır bişey oldu mu falan diye tırstım

hımmm bişey olmamaış dimi ya çok kötü valla Allah korusun

cigdemel

Daimi Üye
Tepki
418
yok canım izinliydi o gün normalde ama bazen çalışıyo. onun için korktum bir an.. dua ediyo zaten beni bulsun öyle olaylar diye sinir ediyo beni iyice

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
iyiki gitmedin...eşim dün iş için başka kastamonunun başka bi ilçesine gitti baya uzak bi yer yollar da hep jandarmalar çevirme yapıyomuş buralarda bile terörist arıyolarmış ya:sim3:

sorma ya son anda vazgeçtim ne zamandır gitmemiştim taksime hadi bi gideyim açılırım dedim ama son anda aman boşver dedim açıkcası üşendim

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ikinize de geçmiş olsun o zaman kızlar çok kalabalık ortamlara girmeyin dikkatli olun

cigdemel

Daimi Üye
Tepki
418
hee yaaaaaa ne bu herşeye zam bizde kuzu kuzu sesimizi çıkarmıyoz valla bu böyle devam eder bakalım neler çıkacak daha alkolede zam gelmiş zaten :kptmya:

cigdemel

Daimi Üye
Tepki
418
aaa ben bugün beşi bir yerde çayına başladım kızlar sabah kahvaltıdan önce içtim şimdi yine hazırladım yemekten önce içicem sonra bide akşam günde üç bardak ... yaşasın sağlıkkkkk -kop

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
yapsınlar bakalım bide metrobüsü 1.95 yapmışlar denyolar ya bunu düz yap yada eskisi gibi 1.500 olsun yani birde sabah iki milyon veriyorum adama beş kuruşu vermedi uyuz oldum dedim versene beş kuruşu yok dedi bende yarın kesersin dedim gişedekilere vericeğime beş kuruşu sokağa atarım daha iyi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar