Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
4 gün tatil yapıktan sonra bgn zor geldi bana da:)

Günaydın kızlar :hulya:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
He valla kız, evim berbat durumda. :hulya: Dolap aldık h. sonu, önümüzdeki Pazartesi gelip kuracaklar -kizgin Ne temizlemek ne de başka birşey geliyor içimden :dertli:

cigdemel

Daimi Üye
Tepki
418
ya ben evde olsam bi kere bu saatte hala uykudaydım yaa ne işiniz var arkadaş nette yatın uyuyun :kptmya::kptmya:
yaşasın uykuculukkkkkkkk -kop-kop-kop-kop

cigdemel

Daimi Üye
Tepki
418
zuzuuuuuu böyle gircen yatağın içine sıcacıkkk gerine gerine ohhhh deyme keyfime yaa -kop-kop-kop
bide ben yüzüstü yatmayı çok severimmmm nasıl fantazi yaptım arkadaş iki dakkada :kptmya::kptmya::kptmya:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
zuzuuuuuu böyle gircen yatağın içine sıcacıkkk gerine gerine ohhhh deyme keyfime yaa -kop-kop-kop
bide ben yüzüstü yatmayı çok severimmmm nasıl fantazi yaptım arkadaş iki dakkada :kptmya::kptmya::kptmya:

offffffff super ya bende yüz üstü yatarım ellerimi yastığın altına sokarım bir bacağımın birisini ayırırım birisi diğer tarafta offff diyorum bide polar battanıye olucak yorgandan hariç offfffffff çiğdem offffffffff:kptmya:

cigdemel

Daimi Üye
Tepki
418
kız biz aynı yatıyomuşuz senle kolları sokarım yastığın altına bi bacak ayrık :kptmya::kptmya: bide deli yatarım ben elim ayağım oynuyo hep.. kimse yatmazdı yanıma uyutmuyon diye -kop-kop-kop

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ben o kadan dağınık yatmam benim de en kötü huyum elim kolum hep yanımda yatanın üzerinde olacak illa sarılıcam kardeşim o yüzden benle yatmazdı hiç Allah tan eşim bişey demiyo:kptmya:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar