- #3.761
zuzu valla bi barışın düğün yapalım oynayalım kurtlarımızı dökelim ya
zuzu valla bi barışın düğün yapalım oynayalım kurtlarımızı dökelim ya
Yüzyüze konuşun zaten. Telefonla halledilecek konu değil bu
inşallah canım düzelir senin içn ne hayırlısı o ise o olsun bence hayırlı değilse ayrılmanız zahten iyi bence kendi fikrim
heee ya dün dedim benbaşından beri sen fikrimi biliyosun sözünden dönen sensin madem istanbula gelmiceksin nedne en başta tamam dedin ne den o zaman demedin dedim oda seni kaybetmemek için demesinmi
uyudunuz mu millet neden yazmıyonuz
ilknur pazar günü temzilik yaptın mı
tabi ilişki ilerleyince nasılsa bağlanır bırakamaz beni die düşündü erkeklerin genel düşüncesi bu zaten-kizgin
heee ya dün dedim benbaşından beri sen fikrimi biliyosun sözünden dönen sensin madem istanbula gelmiceksin nedne en başta tamam dedin ne den o zaman demedin dedim oda seni kaybetmemek için demesinmi
aslında ikisi de inat olduktan sonra yüzyüze de halledilmez ki ahh ah biri biri inadından vazgeçicek başka çaresi yok
zuzu ne yap biliyon mu tabi çok aşırı kıskançsa sakın yapma da normal seviye de kıskançsa biri var benden hoşlanıyomuş benle ciddi düşünüyomuş sen buraya gelmiceksen beni boşuna oyalama madem ben de geleceğime bakayım zaman kaybetmeyelim desen he:ilknur:
yaptım valla her yeri sildim süpürdüm toz aldım...kardeşim de vardı yardım ettihem sohbet hem iş takıldık öyle