Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
o mu dedi yüzyüze konuşalım die o dedise seni ikna edebileceğini düşünüyo demektir canım

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Yüzyüze konuşun zaten. Telefonla halledilecek konu değil bu

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
inşallah canım düzelir senin içn ne hayırlısı o ise o olsun bence hayırlı değilse ayrılmanız zahten iyi bence kendi fikrim

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
heee ya dün dedim benbaşından beri sen fikrimi biliyosun sözünden dönen sensin madem istanbula gelmiceksin nedne en başta tamam dedin ne den o zaman demedin dedim oda seni kaybetmemek için demesinmi

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
heee ya dün dedim benbaşından beri sen fikrimi biliyosun sözünden dönen sensin madem istanbula gelmiceksin nedne en başta tamam dedin ne den o zaman demedin dedim oda seni kaybetmemek için demesinmi

tabi ilişki ilerleyince nasılsa bağlanır bırakamaz beni die düşündü erkeklerin genel düşüncesi bu zaten-kizgin

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487

:dusun: :dusun:

Of ya :mendil:

aslında ikisi de inat olduktan sonra yüzyüze de halledilmez ki ahh ah biri biri inadından vazgeçicek başka çaresi yok

İşte inat olunca zor :mendil::mendil: İkisine de dayak atcaksın :kptmya:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
zuzu ne yap biliyon mu tabi çok aşırı kıskançsa sakın yapma da normal seviye de kıskançsa biri var benden hoşlanıyomuş benle ciddi düşünüyomuş sen buraya gelmiceksen beni boşuna oyalama madem ben de geleceğime bakayım zaman kaybetmeyelim desen he:ilknur:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
zuzu ne yap biliyon mu tabi çok aşırı kıskançsa sakın yapma da normal seviye de kıskançsa biri var benden hoşlanıyomuş benle ciddi düşünüyomuş sen buraya gelmiceksen beni boşuna oyalama madem ben de geleceğime bakayım zaman kaybetmeyelim desen he:ilknur:

Bence yapmasın. Zuzu haklıyken haksız duruma düşer bence

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar