Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Hava soğudu demi son 2 gündür. Bende de bir yorgunluk var ki sorma. Dün temizliğimi yaptım. Ütülerimi bitirdim. Annmler kışlıklarımı getirdi. Onları halletmem lazım :sinifsinif: Birde acil dolap almamız lazım :lululu: İş çokmuş be aslında :kptmya:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ben de çok halsizim biliyon mu her yanım ağrıyo sanki yaşlandım....hava dün gündüz süperdi ama akşamla bu sabah çok soğuktu şimdi de güneş var ama serin kış geliyo belli:ilknur:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
ben de çok halsizim biliyon mu her yanım ağrıyo sanki yaşlandım....hava dün gündüz süperdi ama akşamla bu sabah çok soğuktu şimdi de güneş var ama serin kış geliyo belli:ilknur:

Ay bende valla ya, ruhumuz yaşlı biizm :kptmya::kptmya:

kocaelide hava günlük güneşlik bende akşamyemeği derdindeyim.çorba belli olduda yemek ne yapayım 3 saat düşünür 1 saatte yaparım.hava güzelken balkonu temizleyeceğim.:kahve:

Burası da öyle 3-4 gündür; ama bende bir üşüme var:ilknur:

Malzeme ne var ablam evde söyle hemen bulalım :hulya:

Dün bende temizledim balkonumu çiçeklerimi suladım. Amma pismiş utandım valla :ilknur:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
balkon yıkamaktan nefret ediyorum ya temizliyorum 2 gün sonra yine batıyo en sevmediğim işlerden biri o yüzden kırk yılda bir temizlerim zaman kaybı bana göre pek kullanmadığımdan bi de kışın

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
hımm güzel yapabiliyosan ne mutlu benim de az buçuk bahçem var da ben sevmiyorum zaten anlamam da:ilknur:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Ayser abla güle güle otur yeni evinde

Ya ben seviyorum balkonumla uğraşmayı; ama kışın harbi zor oluyor. Yazın hergün yıkarım mesela. :ilknur: Birde çiçeklerim varya onun için daha da özen gösteririm.

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
selam kızlar

herkeze güzel bir hafta diliyorum gerçi ilk günü yedik sayılır ama anca işlerden

geçmişi okuyamadım pat diye atladım özledim hepinizi çok yogunum
dilerim herkezler iyidir

:findikim:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar