Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
ortak daha bol fotolarını bekliyorum kurtulamassın benden:kptmya: ben çıkıyorum kızlar acil avans dağıtıcam görüşürüz sonra

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
emin önü istanbuldaki mii canım...

ay yerim kızın galiba çok tatlı..maşallah...

seni oğluma alcam kesin..

şaka bi yana çok güzelesin canım maşallah nazar deymesin

Evet İstanbuldaki boncuk.

Nan beni oğluna alacağına kızıma talip olsana deli

Oğlun doğup büyüyene,sen hamile olana kadar yaşlanmış olurum ben:kptmya:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
anam görüdm gördüm fındığı kız ne tatlisın öle zilli

Öle miyim:kptmya:

ortak daha bol fotolarını bekliyorum kurtulamassın benden:kptmya: ben çıkıyorum kızlar acil avans dağıtıcam görüşürüz sonra

Görürüsün görürüsün:hihh:

evet fındığım çok şekersin yirim seni ama önce kızını-hmm

Ye canım sen daha şekersin inan,sesini de duydum ya:teselli:

Oğlum osla kaçırmazdım seni İlknur aşık oldum sana:kptmya:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Biooooooooooooooooooooooooooo nen resmini eklemişinde beniş nie beklemiyon nennnnnnnnnnnnnnn dağıtırım bu topiğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii -kizgin-kizginbende görcem çabbbık ekle bidaha resmini gülcemalini görem:kptmya::kptmya:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Fındığım kıs senide özlemişim bidaha eklesene resmini görem seninde gülcemalini hele minik prensesinin güzelliğini
hem bak öyle kimseye söz vermek falan yok kızın benim gelinimdir ona göre-kizgin

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Mavişşşşşş herkese şapur şupur bize yarabbi şükür dimi ben heç senin iresmini görmedim aşkol imi:protesto::hihh:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
İftiraaaaaaa nerdeee benim gelinim yokk bidenem ben ezelden beri senin meleğine talibim bikerem-kop-kop

daha önce görmüşsem bu bidaha görmicemmi demek olii şimdi yalvayosaaaaaa yoyuyyyyyyy bikeren daha görem ösledim kıs
dimek seni ikikere görme hakkına kisme sahip değil öylemiiiiii ozeman bende tatilde çekildiğim resimleri ekliycek tim eklemiycem ohalde ikinci defa sizde beni görmeyin o halde:kptmya::kptmya:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Anam incini kızını benden önce şahım kapmıştı hatırlamıyonmu timam ozamanlar demiştim benim gelinim olsun diye ama kafama-kizginbunu yiyince şahıma bırakmıştım ogün bugündür kızın benim dir okkadenn-kizgin
bugün ekliyemem bidenem eşim heran gelicek die tiken üstünde sitedeyim :kptmya::kptmya:ama söz eşim tekrar işe başlasın yada uygun geniş bir zamanım olsun hemen ekliycem

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar