Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Sunay ablam inşallah yapacağız da halalarımızın bir süre bize uğramaması lazım :kptmya:

İlknur bende de tık yok anacım :dertli: Dün acaip başım döndü bugün zıpkın fişşek gibiyim anamadım ditti :sinifsinif:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Sunay ablam inşallah yapacağız da halalarımızın bir süre bize uğramaması lazım :kptmya:

İlknur bende de tık yok anacım :dertli: Dün acaip başım döndü bugün zıpkın fişşek gibiyim anamadım ditti :sinifsinif:

gece var ya 2 3 kere uyandım adet olsam gibi karnıma kramp girdi sabah baktım bişey yok sevinsem mi üzülsem mi bilemedim:ilknur:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Öyle öyle ablam. Bu arada sol kasık sağ kasık olayını biliyor musun? Sol kasık ağrıyınca kız, sağ ağrıyınca erkek diyorlar.

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Öyle öyle ablam. Bu arada sol kasık sağ kasık olayını biliyor musun? Sol kasık ağrıyınca kız, sağ ağrıyınca erkek diyorlar.

aa ciddi misin benim soldan soldan geliyo ağrı adet olmazda hamile olursam kız o zaman:kptmya: ya bu akşam test yapsam çıkar mı artık kesin sonuç

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
gördünmü facedeki profildeki kızımla oğlum darısı sizin başınıza hayırlısıyla inşaallah:)

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Valla ablacım şaka yapıyoruz şurda. Benimde en büyük arzum eli, ayağı düzgün olsun, ahyırlı evlat olsun cinsiyet önemli değil -hmm İnşallah hamileyizdir de bu konuşmalar sonrası üzülmeyiz :sim3:

İlknur kaç gün geçti adetinin üzerinden?

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Valla ablacım şaka yapıyoruz şurda. Benimde en büyük arzum eli, ayağı düzgün olsun, ahyırlı evlat olsun cinsiyet önemli değil -hmm İnşallah hamileyizdir de bu konuşmalar sonrası üzülmeyiz :sim3:

İlknur kaç gün geçti adetinin üzerinden?

dün adet olmam lazımdı işte..ben de üzülmemek için kendimi kaptırmamaya çalışıyorum işte hazırlıklıyım yine de:ilknur:

gördüm sunay abla face de arişin facei yok o göremezzzzz ohhhh:kptmya:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
dün adet olmam lazımdı işte..ben de üzülmemek için kendimi kaptırmamaya çalışıyorum işte hazırlıklıyım yine de:ilknur:

gördüm sunay abla face de arişin facei yok o göremezzzzz ohhhh:kptmya:

Ben görürüm olum -kizgin Haberin olmaz :kptmya::kptmya:

Yapma daha test pazartesiyi bekle. Sağlık ocağı varsa eğer direkt kan testi yaptırt

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar