şişşt ne oluyor beni teyzemi yapacaksınız Allahın izniyle he
Sunay ablam inşallah yapacağız da halalarımızın bir süre bize uğramaması lazım
İlknur bende de tık yok anacım :dertli: Dün acaip başım döndü bugün zıpkın fişşek gibiyim anamadım ditti :sinifsinif:
gece var ya 2 3 kere uyandım adet olsam gibi karnıma kramp girdi sabah baktım bişey yok sevinsem mi üzülsem mi bilemedim:ilknur:
nerde kaldın ki
ama arinanın canı tatlı istemiş nedemişler ye tatlıyı doğur hakkıyıöyleydi galiba
Öyle öyle ablam. Bu arada sol kasık sağ kasık olayını biliyor musun? Sol kasık ağrıyınca kız, sağ ağrıyınca erkek diyorlar.
bunu ilk duydum aman eli ayağı sağlam olsun aklı yerinde olsun büyüdümmü hayırlı evlat olsun cinsiyet önemli değilÖyle öyle ablam. Bu arada sol kasık sağ kasık olayını biliyor musun? Sol kasık ağrıyınca kız, sağ ağrıyınca erkek diyorlar.
bunu ilk duydum aman eli ayağı sağlam olsun aklı yerinde olsun büyüdümmü hayırlı evlat olsun cinsiyet önemli değilhayırlısıyla bir kalın hele
gördünmü facedeki profildeki kızımla oğlum darısı sizin başınıza hayırlısıyla inşaallah
Valla ablacım şaka yapıyoruz şurda. Benimde en büyük arzum eli, ayağı düzgün olsun, ahyırlı evlat olsun cinsiyet önemli değil -hmm İnşallah hamileyizdir de bu konuşmalar sonrası üzülmeyiz :sim3:
İlknur kaç gün geçti adetinin üzerinden?
dün adet olmam lazımdı işte..ben de üzülmemek için kendimi kaptırmamaya çalışıyorum işte hazırlıklıyım yine de:ilknur:
gördüm sunay abla face de arişin facei yok o göremezzzzz ohhhh
Ben görürüm olum -kizgin Haberin olmaz
Yapma daha test pazartesiyi bekle. Sağlık ocağı varsa eğer direkt kan testi yaptırt