Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
Çiğdem sen anneni babanı seni bu yaşa getiren insanlrı düşünüp kendi geleceğini hazırlıyosun ya..

Allahta sana bi çıkış yolu bi ışık göstersin canım.

Bunu senin gibi herkes yapamaz,gözünü karartıp gider çoğu ..Nasılsa nikahta var diye..Sonu dediğin gibi ömür boy vicdan azabı..Mutsuzluk...:dertli:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
acaba neden adapte olmadın hıhhh:alsana:
ben oylama yaptım sabah

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
Çiğdem sen anneni babanı seni bu yaşa getiren insanlrı düşünüp kendi geleceğini hazırlıyosun ya..

Allahta sana bi çıkış yolu bi ışık göstersin canım.

Bunu senin gibi herkes yapamaz,gözünü karartıp gider çoğu ..Nasılsa nikahta var diye..Sonu dediğin gibi ömür boy vicdan azabı..Mutsuzluk...:dertli:

biliyomusun bende ailemi düşünürdüm kesinlike o kadar bağlıyımki izmire gitmek istemiyorum ailem daaha önemli ne yalan sölim garip gelick belki size ama onuda seviyorum ama ailem en başta gelir

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
ben sigara içmeye gidiyorum efkar bastı hepimizin ayrı ayrı dertleri var yaaaa:sim3:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
biliyomusun bende ailemi düşünürdüm kesinlike o kadar bağlıyımki izmire gitmek istemiyorum ailem daaha önemli ne yalan sölim garip gelick belki size ama onuda seviyorum ama ailem en başta gelir

Konu aileler sanırım. Valla bende 5,5 yıllık ilişkimi hem kişinin sorumsuzlukları hem de ailemin istememesi yüüznden bitirmiştim. İyiki de bitirmişim :hulya:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294

Canım inan bana insan bekarken ailesine muhtaç ama evlendilten sonra maddiyi geçtim manevi olarak o kadar düşkün oluyor ki

Çok isterdim annem hayatta olsun bi çok şeyi onla paylaşayım..

Bir de insan evlenince daha çok anlıyor ailenin değerini..

Gerçi benim bekarken de öyle çok güzel bir aile hayatım olmadı ya,evlenince de tümden bitti zaten..Misafir gibi gider geliriz memelkete gidişimde..

Kayganam hep kızar bana,senin annen kiöm söyle diye bitane o..

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Kızlar ya benim başım dönüo, sanki tansiyonum düştü. Bu arada dün tartıldım tam 57 kilo olmuşum:bayil: Ya 1 haftada 2 kg. nasıl alırım ben ya :ates::ates:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Ay bilmiyorum Şahmaran'da dedi zaten. Neyse ben çıkıyorum canlar. Akşama giremem sanırım. yarın görüşürüz :ilknur:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
çiğdemcim sen de haklısın o zaman eşine diyeceksin ki ailemle konuşursun ya da beni davayı açarım başka yolu yok ki nereye kadar...annenin dediği çok mantıklı demiş ya ayrılsanız sonra karşına çıkan kişi neden bu kadar evli kaldın demeyecek mi?? sen diyosun ya ailem ikna olmazsa olmaz o zaman aileni ikna etmeli hiç bişey yok gibi böyle ilişkiyi devam ettiremezsiniz ki

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
çözün yaaa valla ben çıkamıyom işin içinden böyle yatsam kalksam bi gitse şu olay başımdan sabah huzurla uyansam ne olcaka ne yapacaz diye düşünmeden
fındığım hoşgeldin...

bu duyguları belirsizlik yaşadığımda ben de yaşarım ama inan ki çaba harcamadan olmuyo diyorum ya bu durumlarda ya hep ya hiç....ya sen çabalayacaksın elinden geleni yapacaksın olmazsa da ben çabaladım diyeceksin ya da karşındaki insan senin için fedakarlık yapacak bi sonuca varılacak başka yolu yok....

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar