Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
yok bunu demedim ben annannemle dedemin dediklerinide demedim :sinifsinif: ben diyorumki sana çat kapı çık gel demiyorum ben zaten konuşacam zemini hazırlıcam sende gelcen biz seviyoruz ayrılmak istemiyoruz dicen diyorum yine fedakarlık yapıyorum savaşanın ben olması yoruyo beni

Öyle değil canım babanen annenle babana snein haberin yokmuş gibi söylesinler bize anlattı birbirlerini seviyolar ama size söyleyemiyor Çiğdemler desin olmaz mı ?

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
evet çiğdemcim hem en kısa zamanda...hayatını yönlendirmek senin elinde..hep derlerya en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir...sen de öyle yap

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
Bi karar al ya dediğimiz gibi babanenle rkonuşsun ailenle senin haberin yokmuş gibi ama bize geldi anlattı seviyo sizden çekiniyo çocuklar desin.

Belki ailen yumuşar ozaman,ya da eşine resti çekiceksin bak kaç aydır yanına gelmeyişimin sebebi ailem,ben ailemden vazgeçemem ya gelir konuşursun ya ayrılırız dersin.

Bana kalsa bence babanenler konuşsun önce derim ama yine sen bilirsin tabi..

Baban yumuşar mı öyle bir durumda ne tepki verir,annen de babanenlerden yana olsa ..Fikrini söylese..

cigdemel

Daimi Üye
Tepki
418
peki ben büyüklerle nasıl konuşcam istiyorumki emre gelsin ister kabul edin ister etmeyin biz seviyoruz birbirimizi hatalıyız ikimizde ama vazgeçmiyoruz desin benim danada çık gel diyo kır şu inadını diyo ne inadı yapıyosam artık o benim arayı bulma derdimi inat olark anlıyo
büyüklerle nasıl konuşayım onuda diyiverin bakam

Biyomikroskobi

Daimi Üye
Tepki
517
çigdem konusmaz demı emre ananenlerle
cunku dedıgın gıbı onun derdı senın o eve ınadını kırıp gıtmen

kızlar tamam cıgdem tasın altına elını koysun ama o da haklı hep ben mucadele ettıkten ıtekledıkten sonra o benı sevıyor mu oluyor dıye dusunuyor

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
O zaman yapılacak şey belli canım,Çiğdem açık açık konuşsun eşiyle..

Seviyosan gurur bi kenara bırak,yok annemlerle konuşmayacaksan bitirelim dicek canım..

Bu halde nereye kadar gider ki.:dertli:

cigdemel

Daimi Üye
Tepki
418
fındığım bitmiyo işte nasıl bitecek öyle gözünü kapatıp ben boşanıyom demek aynı evin içinde bi paylaşım çoluk çocuk olmasa bile zormuş yaa seviyosun 4 senelik mazin var adamla ... acaba emre konuşur mu dedemle annannemle falan o aramaz ama ben ara desem aramazzzz biliyorum huyunu annannemle dedeme de nasıl arayın bi konuşun diye nasıl dicem :sinifsinif:

Biyomikroskobi

Daimi Üye
Tepki
517
hayır ısın sacma yanı erkek tarafından bır buyuk arayıp da arayı duzeltmeye calıssa
herkes hıc bıse olmamıs gıbı davranıyor sınır oluyorum

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
fındığım bitmiyo işte nasıl bitecek öyle gözünü kapatıp ben boşanıyom demek aynı evin içinde bi paylaşım çoluk çocuk olmasa bile zormuş yaa seviyosun 4 senelik mazin var adamla ... acaba emre konuşur mu dedemle annannemle falan o aramaz ama ben ara desem aramazzzz biliyorum huyunu annannemle dedeme de nasıl arayın bi konuşun diye nasıl dicem :sinifsinif:

Canım o zaman o adım atmayacak belli,sen söyleyemem diyosun.Tamam sen de haklısın bi yerde de..E ne olacak böyle sonunuz?

cigdemel

Daimi Üye
Tepki
418
kız anlat çatlıcam

kuzum olan bişey yok benimki bana hadi çık gel evimize diyip duruyo dayanamıyorum artık öldürcen beni sen diyo bende öyle valizini bohçanı toplayıp gidemem diyorum
nasıl gidim anam babamla ters düşcem o kadar insan var lafını sözünü esirgemicek can sıkacak onlar çekecekler biz tamam diyip eve girersek ben bi sene burdayım ondan sonra tayinciyiz ama bişeyleri sıkıntıya sokarak insanları üzerek niye yapalım güzellikle halletmek vvarken ben gel beni kaçır kavga döğüş et demiyorumki arkadaş konuşacaz gerekiyosa ben geleyim annenle konuşurum dedim ama sende yap bunu benim tek başına bişeyleri birilerini karşıma almam beni yıpratır yıkar üzülen gene sen ben oluruz diyorum ben anamdan babamdan olunca sen zannediyonmuki sizinkilerle bal börek olcam ben görüşmüyosam sanada görüşme dediğim zaman mutlu mu olacak sanki ya da ben anamı babamı düşünürken yaşadığım mutsuzluktan mutlu mu olacak istediği şeyi yapamam yaa çok zor bu ben onları ezip yapamam her ne kadar onlarla sıkıntım olsada anayı babayı ezip onurlarını kıramam

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
hani siz ayrıldınız ya ailen tepki gösterir ondan çekiniyosun dimi anladığım kadarıyla

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar