Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
benim içimden bi ses ayrılmıcaksınız dio ama bakalım hayırlısı

valla bilmiyorum o çok seviyo beni üzerime titriyo yaaa ayakkabımı bile o giydiriyodu ayağıma düşün bende seviyorum ama izmir -istanbul hattı kavgası var:) bilmiyorum baNADA bu iş olmucak gibi geliyo olmassa çok üzülürüm ben bütün hayallerimi onun üzerine kurdum

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
valla bilmiyorum o çok seviyo beni üzerime titriyo yaaa ayakkabımı bile o giydiriyodu ayağıma düşün bende seviyorum ama izmir -istanbul hattı kavgası var:) bilmiyorum baNADA bu iş olmucak gibi geliyo olmassa çok üzülürüm ben bütün hayallerimi onun üzerine kurdum

kaç yaşında canım neden istanbula gelip bi başlangıç yapmak istemiyo anlamıyorum ki-kizgin

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
kaç yaşında canım neden istanbula gelip bi başlangıç yapmak istemiyo anlamıyorum ki-kizgin

ya ilk başta tamam dedi şimdi hayır diyo bende dedim neden şimdi hayır diyosun ben sana en başından izmiri istemediğimi söyledim konuştuk sende tamam demiştin o da diyo o zaman işim yoktu seni üzmek istemedim ama şimdi işim var olaya bak bende buna uyuz oldum işte yok orda imkanları güzelmiş yok istanbulda iş bulamazmış sanki dağbaşı ya burası iktisat mezunu bulur iş ama yok anlamıyo imkan imkan sinir ediyo beni bizi düşünüyomuş geleceğimizi düşünüyomuş çok mutlu olucakmışız ben de dedim ben izmirde mutlu olamam çünkü yaşamak istemiyorum orda dedim ya ben ailemden ayrılmak istemiyorum nedenlerim var annemin benden başka kimsesi yok evlenince diğerleri gibi ona gidip gelmek istiyorum alışveriş yapmak istiyorum falan özeniyorum hep.....ben isteseydin daha önceki kısmetleri tepmezdim giderdim almanyaya

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Hemen koparma bağları. Seni zaten anlıyor, hak veriyorum. Umarım bir orta yolu bulursunuz canım-hmm

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sen de haklısın zuzu o da kendince haklı ama o gelsin bence sen madem bu kadar kararlısın ve baştan konuşmuşşun...seni tanımıştır zaten kararından dönmeyeceğini bilir...sen ona de ki evlenelim istanbula yerleş baktık olmadı izmire taşınırız die yem at:kptmya:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
ben koparmıyorum ama uzlaşamıyoruz o tamam diyip şimdi vazgeçti ya iyice izmir benim için sıfır

Anladım canımcım:dusun:

Valla inan ben ayrılmamanızdan yanayım. Bu kadar severken. Ama sevgide belli bir zamandan sonra artık yetmiyor.

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
sen de haklısın zuzu o da kendince haklı ama o gelsin bence sen madem bu kadar kararlısın ve baştan konuşmuşşun...seni tanımıştır zaten kararından dönmeyeceğini bilir...sen ona de ki evlenelim istanbula yerleş baktık olmadı izmire taşınırız die yem at:kptmya:

ya ne diyo biliyomusun diye ben gelirim ordaki işimi öldürmem senelik iznimde gelirim diyo 15 günlük düşünebiliyomusun....sinir oluyorum yaaaaa ben gelmek istemiyorum diye sevmiyormuşum ben ne kadar sevsemde onla fizana giderim durumlarım olmadı bu zamana kadar anlatamıyorum yaa

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
Anladım canımcım:dusun:

Valla inan ben ayrılmamanızdan yanayım. Bu kadar severken. Ama sevgide belli bir zamandan sonra artık yetmiyor.

ne bilim ariş yaaaa tamam dese bile nişan yaptım hadi evlendik bana ne malum gidiyoruz demiceği güvenemiyorum korkuyorum

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
gülme ciddiyim bi şekilde kovdursan süper olur-kop

ya alemsin heee keşke kovulsa dicem ama büfesi da var ayrıyeten sırf gitmiyim diye parselledi orayı ...ya anlamıyorum şu an sanki ilk defa duyoyrmuş gibi davranıyo fikrimi...yani 2 senedir söylüyorum ben izmiri istemediğimi deli oluyorum olmucak ya iko gülüyorum ama ben asla gitmem izmirre

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
İzmir fobili zuzu :kptmya::kptmya::kptmya:

Ay valla yılan hikayesi olmuş canım sizin hikaye. Aslında sana ilk başta öyle birşey demeseydi, sende bu kadar inat etmezdin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar