- #2.941
benim içimden bi ses ayrılmıcaksınız dio ama bakalım hayırlısı
valla bilmiyorum o çok seviyo beni üzerime titriyo yaaa ayakkabımı bile o giydiriyodu ayağıma düşün bende seviyorum ama izmir -istanbul hattı kavgası var
benim içimden bi ses ayrılmıcaksınız dio ama bakalım hayırlısı
valla bilmiyorum o çok seviyo beni üzerime titriyo yaaa ayakkabımı bile o giydiriyodu ayağıma düşün bende seviyorum ama izmir -istanbul hattı kavgası varbilmiyorum baNADA bu iş olmucak gibi geliyo olmassa çok üzülürüm ben bütün hayallerimi onun üzerine kurdum
kaç yaşında canım neden istanbula gelip bi başlangıç yapmak istemiyo anlamıyorum ki-kizgin
Zuzucuk yerim sizi -hmm Valla bana da ayrılmayacaksınız gibi geliyor
Hemen koparma bağları. Seni zaten anlıyor, hak veriyorum. Umarım bir orta yolu bulursunuz canım-hmm
ben koparmıyorum ama uzlaşamıyoruz o tamam diyip şimdi vazgeçti ya iyice izmir benim için sıfır
sen de haklısın zuzu o da kendince haklı ama o gelsin bence sen madem bu kadar kararlısın ve baştan konuşmuşşun...seni tanımıştır zaten kararından dönmeyeceğini bilir...sen ona de ki evlenelim istanbula yerleş baktık olmadı izmire taşınırız die yem at
Anladım canımcım:dusun:
Valla inan ben ayrılmamanızdan yanayım. Bu kadar severken. Ama sevgide belli bir zamandan sonra artık yetmiyor.
gülme ciddiyim bi şekilde kovdursan süper olur