Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
ne bilim ya kafam çok dolu inan ki işten çıkma istşyoru ne zaman nasıl çıkıcam onu düşünüyorum bebek olur mu olmaz mı o var eşimin işleri ne olcak yüklü bi borca girdik onu düşünüyorum....çevremde doğru düzgün oturup muhabbet edecek kimsem yok eve git işler beni bekliyo hergün aynı....daha sayayım mı:mendil:

zor cnım nlıyorum seni aynı benimde var başımda evdeyim sürekli arada pazara gidiyorum bi senedir izmirdeyim çıkcak yer yok akrabalarla küssüz komşu desen yok ..borç filan var seneye istanbula tşıncaz sözlüm askerliği bitirse calışcaz fialn bi sene nasıl olcak diye dşünüyorum nasıl aldından kalcak babam zorluk cıkarmasa bari diye düşünyorum.

cigdemel

Daimi Üye
Tepki
418
ilknur niye ufacık şeyleri bu kadar dert yaptın kendine sen yaa işinizi stres kaynağı yapmayın arkadaş mesai saatleri dışında babamı tanımam stresini falan çekemem bide buranın, yüklü borç içinde aylık ödeme zamanına göre planını programınızı yapıverin kocanla niye sıkıyosun kendini, çocukta Allahın izniyle oluverir inşallah canım sıkma kendini ya varsa bi balkon teras kapı önü falan bi hava al derin nefes al çek bırakkkkkkkkk

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ilknur niye ufacık şeyleri bu kadar dert yaptın kendine sen yaa işinizi stres kaynağı yapmayın arkadaş mesai saatleri dışında babamı tanımam stresini falan çekemem bide buranın, yüklü borç içinde aylık ödeme zamanına göre planını programınızı yapıverin kocanla niye sıkıyosun kendini, çocukta Allahın izniyle oluverir inşallah canım sıkma kendini ya varsa bi balkon teras kapı önü falan bi hava al derin nefes al çek bırakkkkkkkkk

ama ben çalışmaktan çok sıkıldım artık bayramda mı bıraksam yılbaşına kadar dursam mı diyorum....amannn neyse ya kızlar neşeli bişeylerden bahsedin bakalım

cigdemel

Daimi Üye
Tepki
418
gel akşam kaçırayım seni film izleriz bak mısırda patlatırım torpillisin heee evde de zeytinyağlı barbunyam var elcağızlarımla yaptım yeriz keyif ederiz sonra bide türk kahvesi yaparım uzat bacakları bak keyfine :sila::sila::sila:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Çiğdem zuzu siz İstanbul'dasınız demi:D Buluşsanıza kızlar akşam film keyfi yaaprsınız, ağlaşırsınız

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar