İlknur zapıttın iyice, bu kadar stres yapma kendine, kafayı da takma ve beni deli etme -kizgin
ne bilim ya kafam çok dolu inan ki işten çıkma istşyoru ne zaman nasıl çıkıcam onu düşünüyorum bebek olur mu olmaz mı o var eşimin işleri ne olcak yüklü bi borca girdik onu düşünüyorum....çevremde doğru düzgün oturup muhabbet edecek kimsem yok eve git işler beni bekliyo hergün aynı....daha sayayım mı
bu ara herşeyi kafaya takıyom nedense dönem dönem olyo işte :iyyyy:
ilknur niye ufacık şeyleri bu kadar dert yaptın kendine sen yaa işinizi stres kaynağı yapmayın arkadaş mesai saatleri dışında babamı tanımam stresini falan çekemem bide buranın, yüklü borç içinde aylık ödeme zamanına göre planını programınızı yapıverin kocanla niye sıkıyosun kendini, çocukta Allahın izniyle oluverir inşallah canım sıkma kendini ya varsa bi balkon teras kapı önü falan bi hava al derin nefes al çek bırakkkkkkkkk
noldu kız yanlış bişey mi dedim :ilknur::ilknur::ilknur::ilknur::ilknur:
Çiğdem zuzu siz İstanbul'dasınız demiBuluşsanıza kızlar akşam film keyfi yaaprsınız, ağlaşırsınız
Çiğdem zuzu siz İstanbul'dasınız demiBuluşsanıza kızlar akşam film keyfi yaaprsınız, ağlaşırsınız