ya kızlar ben seviyorum bu adamı bizim yaşadığımız tek sorun yer kavgası ben izmirde yaşamak istemiyorum oda ilk başta tamam demişti ben ilişkinin başında demiştim tamam demişti şimdi neden vazgeçti dediğimden biz geleceğimiz için çava veriyorum seni çomkk seviyorum o zaman işim yoktu seni üzmemek için tamam demiştim ama burdaki şartlarım iyi diyo geleceğimiz iyi olucak seni mutlu edicem diyo ama ben hala başta bana neden tamam dediğine takıkım
Canım herkes kendine göre haklı aslında:dusun:
Bak o da açıklamasını yapmış en başta neden öyle dediğini de söylemiş. İzmir'e gelmişsin dünyanın sonu değil ya. Sonuçta sevdiğin insanla beraber olacaksın.
Seni kaybetmemek için Zuzu cevap açık ve net
ya ne demek arina yalan söylemesimi haklı ne demek beni üzmemesi ben ona dürüstçe söylemişim ben orda yaşamak istemiyorum diye seviyorum ama hiç bir zaman sevdiğimle fizana giderim durumlarım olmadı olmazda benim sevgim böyle ....o zaman işim yoktu ondan demiştim bana ne benim ne suçum var işi olunca şimdi vazgeçti bumu haklı lık
Seni kaybetmemek için Zuzu cevap açık ve net
ya kızlar ben seviyorum bu adamı bizim yaşadığımız tek sorun yer kavgası ben izmirde yaşamak istemiyorum oda ilk başta tamam demişti ben ilişkinin başında demiştim tamam demişti şimdi neden vazgeçti dediğimden biz geleceğimiz için çava veriyorum seni çomkk seviyorum o zaman işim yoktu seni üzmemek için tamam demiştim ama burdaki şartlarım iyi diyo geleceğimiz iyi olucak seni mutlu edicem diyo ama ben hala başta bana neden tamam dediğine takıkım
ya deli olcam yaaa inan şu an çok morelsizim ağladım ağlıcam bok gibi geldim zaten işe
Canım İstanbulda olsanız kesin iş bulma durumu var mı?
ya sorun sadece yer meselesiyse izmir kötü bi yer mi canım benim ya köyde yaşayalım bağ bahçe yap demiyo ki adam sana...evlilik fedakerlık ister
ya deli olcam yaaa inan şu an çok morelsizim ağladım ağlıcam bok gibi geldim zaten işe
valla gerçi kişilik meselesi bu sebepten ayrılırsam mutsuz olmam pişman olmam diyosan restini çek işine gelirse seninle istanbula gelir gelmezse de biter tabi bişey diyemem ama ben olsam pariste de yaşasam giderdim yanına:kayris:
ya iko ben sevmedim izmiri çok sessiz geliyo kaç kere gittim kaldım izmirde ben izmiri istemiyorum ben şehır dışı isteseydim boyumca çocuğum olmuştu çok isteyen oldu ama istemedim
Daha önce de demiştim. Bir erkek için sil baştan bir yaşam kurmak zordur. Bak sen demiştim ekmek bayiiliği aldı diye. Hani en azından o olmazsa bu var diyebiliyor İzmir'de. Ayrıca şuan çalıştığı işyerinde de belli bir süredir çalışıyordur ve ona göre çevre edinmiştir. İşyerinde rahattır, nazı geçiyordur. belki bunları düşünüyordur. ne bileyim.. Ama telefonla konuşmayın ne yapacaksanız ve ne karar verecekseniz. Yüzyüze konuşun.
ben izmirde olmak istemiyorum annemden ayrılmak istemiyorum benim burda 4 senedir çalıştığım bir işim var oraya gidip komik bir maaş alamam sıfır izmir o anlamda ben burda müdürüm ya kurulu düzenim var ve bunu bilerek söledim ona şartlarımı
Nan pok atmasana memleketime :hihh:
ya iko ben sevmedim izmiri çok sessiz geliyo kaç kere gittim kaldım izmirde ben izmiri istemiyorum ben şehır dışı isteseydim boyumca çocuğum olmuştu çok isteyen oldu ama istemedim