Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
canım o kadar kararlıysan o da illa diretiyosa o zaman uzatma derim çünkü zaman kaybı oluyo öyle değil mi geleceğin olmayan bi insanla konuşmak senin kendini daha geç toparlamana neden olur....

haklısın iko bilmiyorum zaten şu an msj atıp duruyo ne olcak peki diye ödü kopuyo ayrılalım dicem diye ama böle olmuyo bana baştan tamam desin işi yok diye iş bulsun şimdi vazgeçtim desin yok öle

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
haklısın iko bilmiyorum zaten şu an msj atıp duruyo ne olcak peki diye ödü kopuyo ayrılalım dicem diye ama böle olmuyo bana baştan tamam desin işi yok diye iş bulsun şimdi vazgeçtim desin yok öle

canım madem müdürsün kaç zamandır istanbuldasın senin çevren vardır sen ona iş ayarlasan emri vaki yapsan nasıl olur:kayris:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
ya pok atmıyorum arina ama ben sevemedim sen istanbula gelsen yapamam desen hak veririm çünkü sen sevmemişsindir

Bu arada benim 5,5 yıllık ex kişide İstanbulluydu :kptmya:

bende evlenseydim istanbul'a gelecektim.

Ya ben öyle şehire takmam. Sonuçta yanımda sevdiğim olacaksa benim için sorun değil. Ama senin için farklı durum

sağol ariş ya galiba inat yaptım ilk başta tamam diyip şimdi vazgeçmesi sinirimi bozdu

Farkındayım canım. Belki en başta belli olmaz ya da kesin ben İstanbul'da yapamam deseydi daha iyi olacaktı.

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
Bu arada benim 5,5 yıllık ex kişide İstanbulluydu :kptmya:

bende evlenseydim istanbul'a gelecektim.

Ya ben öyle şehire takmam. Sonuçta yanımda sevdiğim olacaksa benim için sorun değil. Ama senin için farklı durum

Farkındayım canım. Belki en başta belli olmaz ya da kesin ben İstanbul'da yapamam deseydi daha iyi olacaktı.

aynen ariş işte kızdığım yediremediğim bu

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
canım madem müdürsün kaç zamandır istanbuldasın senin çevren vardır sen ona iş ayarlasan emri vaki yapsan nasıl olur:kayris:
iko ben almanyaya çalışıyorum türk şirketiyle türkiyeyle bağlantımız yok ama tabiki eşe dosta söleriz sanki burası dağ başı yaaa

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Bunu söyle işte canım kendisine.. :sinifsinif:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bence de o işşiz kalmaktan korkuyodur belki...ailesi izmirdeyse onlarda kafasını karıştırıyo olabilir...sen burda yaşıyosun o gelmez zorunda filan diyolarsa aklı karışmıştır

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
bence de o işşiz kalmaktan korkuyodur belki...ailesi izmirdeyse onlarda kafasını karıştırıyo olabilir...sen burda yaşıyosun o gelmez zorunda filan diyolarsa aklı karışmıştır

niye gelmek zorundaymışım abisi evlendi karısının yaşadığı yere gitti almanyaya o zaman mecbur olunmuyo dimi ama

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
niye gelmek zorundaymışım abisi evlendi karısının yaşadığı yere gitti almanyaya o zaman mecbur olunmuyo dimi ama

ee o zaman başka oluyo gerçekten bu tip durumlar dışında hep kız erkeğin yaşadığı yere gelir durumu var özellikle ailelerde...hayırlısı olsun canım ya

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar