Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
iyi bari senin güzel geçmiş bende sarma sardımm yemek yaptım temizlik yaptım çamarşırt yıkadım serdim ütü yaptım annemle tlf da konuştum benmkiyle atıştımn harika geçti

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Şimdi belli oldu neden bu halde olduğun. Herşey olacağına varır canım. Bu kadar üzme kendini.

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
Sarmalardan kaldı mı zuzum:catalbicak:

ya zaten deli oldum benim yaprak sarmam çok güzel olur ama bu sefer güzel olmadı şu yüzden yaprak çok tuzluydu o akadar suda ısladım tek tek yıkadım tuz çorağı olmuş içinede tuz atmadığım halde....

arina evet benimki yüzüden yine aynı konular ayrılıcam sanırım olmucak böle 2,5 sene güzeldi ama yok olmuyo uzlaşamıyoruz

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
zuzum ya ne ayrılması seviyosan düşünme böyle şeyler nerde yaşayacağınız konuda mı anlaşamıyosunuz:iyyyy:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
Zuzum senin için eminim zor olucaktır ama işler ilerlemeden böyle olması belki ikiniz içinde hayırlıdır.

Diğer türlüsü daha da zor olurdu:dertli:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
ya zaten deli oldum benim yaprak sarmam çok güzel olur ama bu sefer güzel olmadı şu yüzden yaprak çok tuzluydu o akadar suda ısladım tek tek yıkadım tuz çorağı olmuş içinede tuz atmadığım halde....

arina evet benimki yüzüden yine aynı konular ayrılıcam sanırım olmucak böle 2,5 sene güzeldi ama yok olmuyo uzlaşamıyoruz

Canım aranızda baya bir sorun olduğu ve uzlaşamadığınız çok belli. Olmayacaksa birbirinizi yıpratmanın zaten önemi yok. Ayrılmak en iyisi sizin için. Hayırlısı canımcım.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
zuzum ya ne ayrılması seviyosan düşünme böyle şeyler nerde yaşayacağınız konuda mı anlaşamıyosunuz:iyyyy:

Zuzuyu çok; ama çok iyi anlıyorum. Aynı şeyler benim başımdan da geçmişti. Tam 5,5 yıl bekledim; ama maalesef sabır bir yere gelince gözünde sevgi sıfırlanıyor. Bu yüzden ayrılmıştım bende ve iyi ki ayrılmışım. Şuan en azından aynı dili konuştuğum biriyle evliyim

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
ya kızlar ben seviyorum bu adamı bizim yaşadığımız tek sorun yer kavgası ben izmirde yaşamak istemiyorum oda ilk başta tamam demişti ben ilişkinin başında demiştim tamam demişti şimdi neden vazgeçti dediğimden biz geleceğimiz için çava veriyorum seni çomkk seviyorum o zaman işim yoktu seni üzmemek için tamam demiştim ama burdaki şartlarım iyi diyo geleceğimiz iyi olucak seni mutlu edicem diyo ama ben hala başta bana neden tamam dediğine takıkım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar