Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
maşallah ariş yarasıınnnnnnnnnnnnnnnnn ye yeeeee bizim yerimizede yeeeeeeeeeeee ben bu aralar yiyemiyom

Bebişime yarasın inşallahhhhhhhhhhhhh

Merak etmeyin ben hepinizin yerine yerim :ilknur::ilknur:

Sen neden yiyemiyorsun, birde hastasın yani-kizgin

kuseyen

Daimi Üye
Tepki
2.715
basim agriyo dedim,o da sondurmedi benimkide agriyo dedi,dedimki gozum aydin ne yapim agrisin daha cok agrisin dedim,benim kimisine boyle yaparsan daha fena olur dedim

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
basim agriyo dedim,o da sondurmedi benimkide agriyo dedi,dedimki gozum aydin ne yapim agrisin daha cok agrisin dedim,benim kimisine boyle yaparsan daha fena olur dedim

bak kuseyen böyle doğru yapmıyosun adam akıllı konuşsana ya trip atıcağına ciddi bi konu bu ala ala kendinide hırpalıyosun

kuseyen

Daimi Üye
Tepki
2.715
bana senden baska kimse lazim deyil dedi,sana soz veriyorum,seni hic bir zaman aldatmayacagim,korkuyorum ben seni itirmekden,cocuklarimi itirmekden korkuyorum

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
Kuseyen mevzuyu anlamadım ama şimdi sizin ve özellikle senin çocuklar üzerinde yoğunlaşman lazım :bebecik:bebecik

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
bana senden baska kimse lazim deyil dedi,sana soz veriyorum,seni hic bir zaman aldatmayacagim,korkuyorum ben seni itirmekden,cocuklarimi itirmekden korkuyorum

eee tamam işte bak senin kaybetmekten korkuyo özürde dilemiş sende uzatma bak ortada çocuk var eğer bir daha seni üzerse o zaman bakarsın icabına

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar