Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Çiğdemcim inşallah hakkında hayırlısı olur canım. O güzel yüzün güler birtanem

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
zuzumm geçmiş olsunnn neye kızdırdılar seni kız :)

ariş bende aynı canım değişiklik yok bişey yaptığım yok şu günün hayrına bana bi dua edin Allah rızası için ya :(

saol çiğdem valla baya şifa kaptım ama biraz daha iyiyim sen nasılsın nerelerdesin kız

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Kızlar dün size yediklerimi sıralayım da az biraz kendinize gelin...:kptmya:

Sabah; kahvaltımı yaptım, çayımı içtim en açığından. Sonra annemle alışverişe çıktık. Tam Tchibo'ya girdik ki buram buram kahve kokusu ve camekanın arkasında gördüğüm çikolata kaplı kek beni cezbetti ve mideme devirdim anında :kptmya::kptmya:

Ordan çıktık, Tefal'e girdik. Orda da patates kızartıolarmış:) Canım çekti, söyledim. 1 koca tabak patates koydular yedim:bayil:

Eve geldim bir tabağa ketçap sıkıp, ekmeğimi bandıra bandıra yedim yanında soğan ve zeytin ile. :ilknur::ilknur:

Sonra çikolata ve şker yedim.

Akşam yemeğine doğru ki bu ketçaplı yemeğimi yedikten bir 5-10 dak. sonra anacığımın yaptığı sarmaları hüplettim :ilknur::ilknur:

Sonra 10 dakka sonra akşam yemeğine oturduk orda da sildim süpürdüm :sinifsinif:

Eve geldim çikolata yedim...

Ama karnım da tef gibi oldu yane:ilknur::ilknur:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
hemşom hoşbuldum biraz daha iyiyim sen nasılsın
çiğdem kız benide al yanına bende bunalımdayım
ariş kız sen nasıl mide fasatı geçirmedin maşallah:kptmya:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
arina bende çok iştahlıydım tatlı yer turşu yer ne bulursam yerdim Bir kere arkadaşımla çarşıya çıktık kız töbe seninle çıkmam bi daha sen doğurana kadar demişti giysi almaya gittik ben lokantalara girmekten başka iş bilmedim
o gün
i

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
:kptmya::kptmya::kptmya: olcak o kadar kuzum yaa sıkıntı yapma kendine :kptmya:

Yapmıyorum canım ama ben nasıl kg verdim ona şaşıyorum :kptmya::kptmya:

hemşom hoşbuldum biraz daha iyiyim sen nasılsın
çiğdem kız benide al yanına bende bunalımdayım
ariş kız sen nasıl mide fasatı geçirmedin maşallah:kptmya:

Ay bilmem ki :kptmya::kptmya:

Karnım acıktı bak. Kahvaltımı ederken bile aklım öğle yemeğimdeydi :kptmya::kptmya: Ben yapıp gelem:ilknur::ilknur:

arina bende çok iştahlıydım tatlı yer turşu yer ne bulursam yerdim Bir kere arkadaşımla çarşıya çıktık kız töbe seninle çıkmam bi daha sen doğurana kadar demişti giysi almaya gittik ben lokantalara girmekten başka iş bilmedim
o gün
i

:kptmya::kptmya::kptmya: Eh ablam benimde senden farkım yok. Ne bulursam indiriyorum mideme :kptmya::kptmya::kptmya: Neyseki kg almadım-kop

Selam canım nasılsın?

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
Yapmıyorum canım ama ben nasıl kg verdim ona şaşıyorum :kptmya::kptmya:

Ay bilmem ki :kptmya::kptmya:

Karnım acıktı bak. Kahvaltımı ederken bile aklım öğle yemeğimdeydi :kptmya::kptmya: Ben yapıp gelem:ilknur::ilknur:

:kptmya::kptmya::kptmya: Eh ablam benimde senden farkım yok. Ne bulursam indiriyorum mideme :kptmya::kptmya::kptmya: Neyseki kg almadım-kop

Selam canım nasılsın?

maşallah ariş yarasıınnnnnnnnnnnnnnnnn ye yeeeee bizim yerimizede yeeeeeeeeeeee ben bu aralar yiyemiyom

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar