Zayiflamak isteyenler buraya:)))

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
selam kızlar hani kilolar girilmemiş ****bolizmanın hızlı çalışması için sabah erken kalkmak şart nerdesiniz işte benim sabah kahvaltım
kahvaltıdan yarım saat önce 1su bardağına 1çk sirkeli su
2dilim ekmekten kaşarlı domatesli yağsız tost
1 fincan doğadan form çayı
şu ana kadar 2bardak su

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
ben umutsuz vakayım hiç umudum kalmadı artık offffff of bir başlasam bende zayıflamaya niyet var faaliyet yok bir gaza gelsem:dertli::dertli:

nalya

Üye
Tepki
29
slm....bayanlar
sabah kahvaltıya başlamadan önce bir bardak ılık suya 1 çay kaşığı elma sirkesi ekleyip
içtim...15 dk sonra 1 dilim kepek ekmeği beyaz peynir salatalık,domates,biber,maydanoz karışımı...öğleye kadar da ılık su içtim öğle arası bolca yeşil salata bir adet biber dolması ekmek yok bakalım akşama daha çok arada kuru kayası atıştırırım heralde...şimdilik yediklerim bunlar siz ne yaptınız bayanlar....

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
ben sabah bir dilim ekmek beyaz ve kaşar peyniri yedim. öğlen kıvırcık salata ve 2 tane köfte yedim şimdi....

OP
Lilav

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
bu sabah tartildim moralim bozuldu 73,4:ilknur:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
ben öğlen 1tabak buLgur pilavı
1tabak sebzeli tavuk yemeği
1bardak ayran içtim
öğlen menülerimi sıkı tutuyorum
arada 1meyva yiyeceğim sonra akşama lıght sütle ülker K

nalya

Üye
Tepki
29
bencede canım moralini bozma 10 kilo neki verirsin ben 17 kiloyu vereceğim :sinifsinif::sinifsinif: bakalım nasıl olcak az önce acıktığımı hissettim bir avuç kadar kuru üzüm atıştırıyorum...vee bol bol ılık su içiyorum

sühoş

Daimi Üye
Tepki
775
Kızlar ben napiyim. 130 kiloydum şimdi 120 kilo oldum. kilo verirsem şekerim düşüyo onun dışında kilomu sorun etmiyorum artık. İlaçlar şişmanlattı. Ömrüm diyetle geçiyo.

nalya

Üye
Tepki
29
sühoşcum seninki bir hastalık sonucu olmuş sanırım..bak 10 kilo vermişsin umarım en kısa zamandada ideal kilona ulaşırsın canım...evet insan yemeden duramıyor bende öyle sürekli birşeyler atıştırırken bir baktım kıyafetler olmuyor önceleri önemsemedim amaaaaaa eşimin sen sanki biraz kilomu aldın demesi dank etti kafama ve karar verdim aç kalmadan kilo vermeye çalışacağım hatta çalışalım...muuuccckkk şeker...:)

amed

Aktif Üye
Tepki
208
ben baslayacam dedigim zaman cok yiyorum
kendimi kandirarak baslamdim diyorum :kptmya::kptmya::kptmya:
kilomuda yazayim 63 kiloyum 55 olmam lazim
ozel olarak bisi yapmiyorum
dikkat ediyorum porsiyonlarimi azaltarak arada bol meyve ve yogurt tuketiyorum...
kilom giderse yazarim yine

ayseee

Üye
Tepki
36
Arkadaslar bende buqun basladım dıyete kahwaltı edemedım ama ogle yemeğim: 1tas corba
1tas yogurt
1dılım cavdar ekmeqi bırazdanda form cayı ıcıcem bu aradada 57kq olmusum bıraz dıkkat ederek bu hafta 2kq werdım hemde baya kacamaklarmda oldu ama bu hafta kacamaksz yapmayı ıstıorum ıns hep beraber kurtuluruz bu kılolardan!

OP
Lilav

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
niye bozuyonki moralini 3çocuğu olupta senin kilonun altında olan çok az hanım vardır emin ol bence 10 kilo verilmicek bir kilo değil ilk hedefin 10 olsun haftada 2kilo verirsen 5haftada 63 olursun sık dişini biraz
sagol cikom insallah veririm canim esim bu aralar bilet bakiyor sürekli haziran icin o zaman kadaar en az 10 kilo vermem lazim

bencede canım moralini bozma 10 kilo neki verirsin ben 17 kiloyu vereceğim :sinifsinif::sinifsinif: bakalım nasıl olcak az önce acıktığımı hissettim bir avuç kadar kuru üzüm atıştırıyorum...vee bol bol ılık su içiyorum
canim sen kac kikoydunki canim atistirmak icin bir cay bardagi leblebi 1 yemek kasigi kuru üzüm diye duymustum bir diyetisyenden
Kızlar ben napiyim. 130 kiloydum şimdi 120 kilo oldum. kilo verirsem şekerim düşüyo onun dışında kilomu sorun etmiyorum artık. İlaçlar şişmanlattı. Ömrüm diyetle geçiyo.

canim ilaclardandir kesin ama 10 kilo verdiysen ve onu almadiysan bence dahada verirsin senide aliyim listeye beraber verelim olmazmi:sarilma:
sühoşcum seninki bir hastalık sonucu olmuş sanırım..bak 10 kilo vermişsin umarım en kısa zamandada ideal kilona ulaşırsın canım...evet insan yemeden duramıyor bende öyle sürekli birşeyler atıştırırken bir baktım kıyafetler olmuyor önceleri önemsemedim amaaaaaa eşimin sen sanki biraz kilomu aldın demesi dank etti kafama ve karar verdim aç kalmadan kilo vermeye çalışacağım hatta çalışalım...muuuccckkk şeker...:)

canim verirsin bozma moralini :teselli:

sagol dünürüm-kop
ben baslayacam dedigim zaman cok yiyorum
kendimi kandirarak baslamdim diyorum :kptmya::kptmya::kptmya:
kilomuda yazayim 63 kiloyum 55 olmam lazim
ozel olarak bisi yapmiyorum
dikkat ediyorum porsiyonlarimi azaltarak arada bol meyve ve yogurt tuketiyorum...
kilom giderse yazarim yine
63 mü:sok:
ne zaman verdin sen en son 68 din:ilknur:
10 kilo neki pilavim,,,,,sip diye verirsin valla,,,
pilavmi:kptmya: insallah eliscim

Arkadaslar bende buqun basladım dıyete kahwaltı edemedım ama ogle yemeğim: 1tas corba
1tas yogurt
1dılım cavdar ekmeqi bırazdanda form cayı ıcıcem bu aradada 57kq olmusum bıraz dıkkat ederek bu hafta 2kq werdım hemde baya kacamaklarmda oldu ama bu hafta kacamaksz yapmayı ıstıorum ıns hep beraber kurtuluruz bu kılolardan!

canim bende kahvaltida iki dilim kepekli ekmek yedim bir dilim beyaz peynir ve salatalik az öncede
tonbalikli salata yedim
aksamada corba yapicam ekmeksiz yicem en gec saat 6 da baskada birsey yemicem

OP
Lilav

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
lilav 74kg.hedef 64
ayseee 57 kg.hedef 47
nalya 67kg.hedef 50
amed 63 hedef 55