tugcess
Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tam bi mikropmuş adama bak
Üzülme cano naptı işte sizi kaybetti ne gerek vardı bunlara
Aynı ben. Eşimde denizi hiç sevmiyo hadi gidelim bi sahil kasabasına yerleşelim dese hiç durmam
Halledeceksn de mi ablaa
Vaavy
Ne güzel eksidesn bize nedn destk olmuyosn bizde eksi800 lere düşek
Oyyy oy
Hadi gülüm yandan yandan
Halletmn lazım cumayaaa yaseminnn
Aa geçmiş olsn canım
Ne güzel ya bn çok severim bisiklet sürmeyi. Memlekette bisikletim getiremiyorum burda tuhaf karşılıyolar
teşekkür ederim canım.
Offf tugcem yaaa
Kuzum kiymadami bi sikinti vardi acaba
bilemedim ki, 20 kişi yedik sadece benim hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçti
şimdi de ne yesem ölüyorum. yesem dert yemesem de dert.
keten tohumu yağını aldım, kargomu bekliyorum deli gibi. o mideye de iyi geliyormuş. kim ne derse yapıyorum iyileşeyim diye.

Burdayım burdayım. Ayca yine kacaklarda. Giriyorum 2 sayfa okyorum ya cıkıyorum ya bişi oluyor. Ama hep bözğm buralarda sadece 1 gun geriden geliyorum sanırım
bu gurultuleride celal beni dövüyo sanip annem aglamaya kbaba bagirdi icerden cik lan surdan dayak bile atmaya degmez evin huzurunu kaciriyo diye laflar soylemeye basladi esim duymadi ben duydum ne duzen bozmasi oglunuza hic terbiye edemessiniz duzeni ben mi bozuyorum dedim sonra esim je bagiriyosun dedi bende duymuyomusun babani deyince kapiyi acti ne diyom sen baba ne istiyon sanane bizim tartistigimizdan dedi uzerine yurudu tuttum kbabada daha diyoki apartma a rezil olduk bayram bayramda kavga edilmezki derdiniz ney kavga edecekseniz .... olup cekin gidin benim evimden dedi celalde evine kalmadik toparlan irem gidecez bu evden dedi tamam hemen dedim sonra arkamdan bagiriyo kb evin butun duzenini bozdun aramiza fitne soktun hep senin yuzunden olduyo celal senin yuzunden sagi solu deviriyo kiriyo falan bende seslendim hic uzerime alinmiyorum bu yastan sonra anasinin babasinin terbiye edemedigini ben edemem ki hee zaten eski evdeki kapilarida ben kirdim yumruklarimla tekmelerimde demi dedim bagirdim ben sadece sizin evde kavga nedir gordum dedim fitne sokmak gibide bi amacim yok olsa baska turlu coktan yapardim dedim yaninda yuzune karsi soyledim oda ayaga kalkti tuu eline yuzune lanet olsunseningibi gelin olmaz olsun su oglani sinirlendirdin allah belanizi versin kalamayin evimde defolun gidin demeye basladi bende sen kimsin ki yuzume tukurebiliyosun dedim hayirdir ne yaptimbi namussuzlugumu mu gordun ne icin tukurdun dedim esimde babasinin uzerine yurudu sen nasi tukuruyosun bnim karima sanane ister doverim ister severeim seni ne ilgilendirir dedi kbabam esimi dovecekti guya salona cekti kapiyi kapatiyi acin be kapiyi dedim hayirdir kocami mi doveceksin vuramazsin kilina zarar veremezsin eger vereceksen bana el kaldir beni gec dedim kufurler bipmem neler saydiriyo annem geldi yanima kizim celalden ozur dile konus kapansin konu diye yalvardi kadin bende anne ozurumu diledim biz kavga etmiyoduk ki celalin siniri zaten 5 dakikaya inerdi babam buyuttu olayi dedim bu sekilde gelisti hersey sonra 3 5 esyami topladim ben kalmaknistemiyorum bu evde dedim beni gotur istersen anamin isterse babamin evine koy ama aetik istemiyorum burda kalmak dedim kalk diye esime israr ettim sinirlerim bozuldu gene bagirdim bune ya kocam o benim tartisada biliriz guledebiliriz ama her seferinde baban boyle burnunu sokacaksa olayi buyutup ben daha cok hakaret yerim isimiz zor yuru ben gitmek istiyorum durmam dedim elimden cantalari almaya calisiyolar kayinbabamda geldi zorluyo elimi acmaya calisiyo git dokunma dedim ne karisiyon git diyodun noldu biraksana diye kizdim yok ne gitmesi burasi senin evin dedi ya allah askina dedigin laflardan snra bide burasi evin mi diyosun pes valla bana hic farketmez kocam olsun nerde yasarsam yasayim size bi muhtacligim yok simdi niye geri adim atiyosun yuzume tukurdun daha yeni dedim sonra esim beni odaya geri goturdu ozur diledi sen babama bakma o oyle iste hemen sinirleniyo falan bende boyleyim bende sinirleniyorum hemen ama sicip sivamiyorum tukurup evden kimseyi kovmuyorum dedim haklisin falan filan gonlumu etmeye calisti ama olan oldu ben affetmem artik baba kelimesi bile agzimdan zor cikar simdiden soyluyorum sakin bana babamla neden konusmuyosun neden yuzune bile bakmiyosun deme bakmam cunku dedim ben kendi babama rest cekip gelmis insanim kocamin babasi diyipte her dedigina he diyemem durduk yere laflarina hakaretlerine yarabbi sukur diyemem asla
dedim oda tamam dedi.hani bi sucum olsa amenna hak ettim derim ama hak etmis miyim etmemis miyi olanlar bu sekilde oldu bide siz yorumlayin