Bana bana bana kar yollaKarlı bi Almanya sabahindan gunaydinlarrrr hanfendiler
yap yap senin bı aile toplantısına bakar yaptığın sporlar seni ikinci İrem ilan ediyorumGünaydınlar rakip takım ben sporumu yaptım bile
Ay valla Yasemin ben disimdan desem içim içimi yiyor ben kendimi yiyeceğims onu yerim daha iyi
Ooo 69 gelmiş ucundan da olsa tebrikler
süper gitmişnerdesin sen kız pazardan sonra bahane kabul etmiyorum ona göre kv ko de gidiyor
bu defa olamadık değişik birşey gelene kadar iki hafta oyaladu dünde çok esiyordu iki dk da olsa alıyorlar mideyi usutmus bende de grip geçmiş miss gibi ama ilavsiz atlatacagiz hafif inşallah
Hadi ayca olacak olacsk
Biliyorum da gelde anlat işte
Geçerli canım bu haftaki kilonu giriş alıp haftaya dönüş hesaplariz
Listedesin hayırlı olsun
ay Tuğçe özleyeceğiz seni ama ya
Bizim kilolalar yakinmis canim bu hafta degilde haftaya kapisalkm miKilo bildirimi
Cuma 79.8 kg
Bugun 78.7 kg
Fark 1.1 kg
Yuzde 1.38
Istedigim gibi olmadi bu hafta yuzuk bile parmagimi sikiyor odem oldu biraz neyse haftaya bakacagiz artik
Masallah ne guzel bildirimler var
@Beyazpapatyammm
@Eyledi15
Cok tebrikler kizlar
Eylem gecmis olsun cnm
@Bgmce yinede guzel gitmis zeynepcim yol odemide olabilir
@Massive65 kotu degil ama daha iyi olabilirdi aycam
@gülümse_kaderine tekrar 6 lara hosgeldin cnm
@tugcess azimli mezunum herzamanki gibi cok guzel
@Swetyy83 haftaya listeye girecegine gore artik dikkat edersin cnm
Simdilik unuttugum yok heralde
Olur bana her turlu uyar canimIns kaptan ins. Bunada sukur dedim resmen beyaz ekmek peynir yiyorum icim aciyir beyaz ekmek yerken ama tahilliyi mideme atinca ayaga kalkiyordu resmen. Ama bgn baya topladim cig bisey yemeyip biraz daha duzgun beslenebilicem ins
Bizim kilolalar yakinmis canim bu hafta degilde haftaya kapisalkm mi
Valla abla ilginc bi hafta gecti nedendir anlamadim ins gwlicem hemde simdiKiz sen niye hic bizi ziyarete gelmiyon
tamam ne yapsan hak artik bana bildirim yapmazsamPoni iradenininn devamını diliyorum :cicek: bu arada Sivas'ın bı yemeklerini seviyorsun galiba
Ooo iyi gezmeler sen dünun menüsünü yazmışmiydin
Günaydın baby
günaydın fıstık
Geçici bir durum sonra bol bol.ilgi beklerim, ama
Hee Hee gorende koca manyağı sanacak beni bende 26 da evlendimcok erken değil yani
Sabah tekrar tartilacagim deyince bekledim valla
Bundan sonra sabah bildir ne çıkarsa kaderine sonuçta hep aynı şartta olunca değişmez
Heeee heeee tamam tamam
bu son şans bak yine bildirim yapmazsan bozusurux
Vayy ne guzel yazmissin bahar tam olmusMenulerini tam hatırlamıyorum ama unutma İrem 1 saat sporu herkes yapar önemli olan kalan 23 saatte ne yyip içtiğin
Diyet siz sporla zayıflayan yoktur ama sporsuz diyetle zayıflayan coktur
Ama hemzayif hem fit olmak için ikiside sart
Gripse bulaşır canım ya keşke bebelerin yerine sadece biz hasta olsak
Benimkini görmen lazım canım kilo aldı mi adam aklını çıldırıyor resmen ve hemen veriyor
Benim koca da rahmetli kedime takiyirdu zaman zamankediyi çok mu yemek verdin kilo almış derdi spor yaptırdı zorla benim miskin de hiç sevmezdi hep yatan tipti benim gibi
Nasıl özledim oğlumucanim kuzum erken öldü gözümde tutuyor resmen
Veeeeee yine 2.takimin güzelleri farkı ikiye katlayarak gösterdiherkesin emeğine sağlık
Tesekkur ederiz ablacim2.takimi tebrik ediyoruz
![]()
![]()
![]()
![]()
İyi bari bende dedim sürdüler bizim kızıkız gitmisken boş durma sağa sola bak madem kalabalık paralı bı koca bul
Kızlar ben hastaneye yattım bu hafta burdayım bilginiz olsun Bahar ciğim istersen bu hafta bana izin verir misin oldukça kötüyüm
Günaydın canım
pilavı lavasa sarıp mi yedin KamileDunku menum
Sabah7
1d ekmek yumurta salatalik domates kirmizi biber az peynir
Ara 1sut
Ogle12
2 yumurta
Aksam18
1yufkanin dortte biri
1yk bulgur pilavi
Salata yogurt
Su 2lt
Spor 30dk yuruyus
hala toparlayamadin mi canım m.... İle baslayan ilaçtan yazmadi mi doktorBende dun ara ara bir iki lokma ekmek ile tulun peyniri yedim ama saatlaeri yok ne zaman midem buzusse yedim. Bgn daha duzenli bir menuye geciyorum kizlar.
Spor 90 dk tempolu yuruyus 90*2 = 180 @gülümse_kaderine
Cok uzuldum canim erken kaybina cok zor bilirum ailenin parcasi oluyorlarlar. Bizimkilerde kisirlastirdiktan sonra cok kilo aldi oysa sporun alasini yapiyor cokta yemez ama hormonel dengeyi bozyur iste
Merhaba canlar nasılsınız
Haftasonu geziyormu herkez bende anlamadim kimse yokSelam kizlar napiyorsunuz hafta sonu olunca kimse kalmamis burada