Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Kizlar gelemedm anneannemle baya kosturmali gezmeli alisverisli bir gün gecirdik anca oturdm aksam yemegni 8:45de yedik. 2 de kahvalti yaptk bugun sacma sapan gecti aksam hafif gecirdm ama kahvaltim bombaydi :( sohbet muhabbet derken uzun uzun oturduk tutamadm kendmi. Yarin bomba gbi dönuyorum insallah. Sabah erken kalkicaz anneannemi yolliycaz hayirlisi bakalm insallah kredidende bi haber cikar yarin :)
Pınar ye kuzum ye çekinme sen Zuhal ablanin takimdaydin dimi :D
Annen nasıl morali

Bgmce

Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
Tepki
1.412
EMZIREN ANNE MENUSU

Kahvalti.11.00
1 adet yumurta ile sucuklu yumurta
1 kk peynir
8 adet zeytin
2 yk pekmez
1 dilim tb ekmegi

Ara.saatini tam hatirlamiyorum
1 isirik peynirli borek
1 kucuk hashasli corek

Aksam yemegi 19.00
1 kepce ezogelin corbasi
2 adet orta boy tavuk izgara
Salata

Az sekerli turk kahvesi

Su. Min 2 olmustur sayamadim

Spor. Yok ama bugun hic oturmadim misafirlerin bir kismi aksam yemegine de kaldilar. Esimle gitar caldilar sarki turku cok iyi geldi bayadir boyle keyifli zaman gecirmemistik.

Beyazpapatyammm

Bslngc :96.8 boy :160 hedef : 70 gncl 80.1
Tepki
713
@KöyünDelisi iki gündür atesleniyor zannedersem yine dış geliyor dişle birlikte boğaz enfeksiyonu geçiriyor dün ateşi 39 lari buldu hastaneye gitmedim ama bu gün daha iyi çok şükür 37.5 larda atesi bu arada çok teşekkür ederim

OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
EMZIREN ANNE MENUSU

Kahvalti.11.00
1 kk peynir
8 adet zeytin
2 yk pekmez
1 dilim tb ekmegi

1 isirik peynirli borek
1 kucuk hashasli corek

Aksam yemegi 19.00
1 kepce ezogelin corbasi
Salata

Az sekerli turk kahvesi

Spor. Yok ama bugun hic oturmadim misafirlerin bir kismi aksam yemegine de kaldilar. Esimle gitar caldilar sarki turku cok iyi geldi bayadir boyle keyifli zaman gecirmemistik.
Aşk olsun ya birer isirigin ne sana ne bana faydası olur :booo:
@KöyünDelisi iki gündür atesleniyor zannedersem yine dış geliyor dişle birlikte boğaz enfeksiyonu geçiriyor dün ateşi 39 lari buldu hastaneye gitmedim ama bu gün daha iyi çok şükür 37.5 larda atesi bu arada çok teşekkür ederim
Diste genelde 38.5 u geçmiyor ama canım jnsallah dediğin gibi distir çocukta doğru ateş zor kıyafeti hareket halinde olması vs hep etkiliyor
Beni affet kaptan Pazartesi başlıyacam 2 gün çok yoğun geçti bi sürü işim var bu saate kaldı
Sabah bildirim yapar başlarım
ne yedin kız sen onu de :uzgnm: yedin mi yaptıklarından :utangac:

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
ben hala bulamadim aksama ne yapsam eşime sormak tan da nefret ediyorum çünki het zaman aynı cevap sen ne yapmak istersen hayatım benim için farketmez ;) sonra işten gelince mutfağa geliyor ne yaptin yemek canım diyor bende kiymalı kabak diyince şaka yapıyorsun demi diyor . E hani fqrketmiordu diyince sen bana kiyamazsin kabak yoktur diyor amma nafile :hobba:

Okurken benim esimi anlatiyorsn sandim :haha: hatta gecen isten gelcek ben tokum, diyorumki sana ne yapayim hatta 3 secenek sundum farketmez ne yaparsan yerm diyo amma uyuz oluyorm ya bana net cevaplar lazim :teyzos:

Pınar ye kuzum ye çekinme sen Zuhal ablanin takimdaydin dimi :D
Annen nasıl morali

Kizzz öyle deme, cuma günp görüsürüzz:sopa: annem kötüymüs valla bitürlü iyilesemedi :( anneannem iyi gelir ona insallah

Canim gelmis gecmis olsun insallah

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Hepsi üst üste gelmiş:(

Aynen çok fena yağdı bugün
Sen yoruldun havada kapalı akşam çayla ye biraz ikramlardan :booo:
fikrim geldi :fikir: haftaya spor puanlarına yarışsin mi takımların :türküm:
Tabi irem sende diye oyle diyon dimi :komik:

saat aralıksız yürüdük, arkadaşta vardı çok güzel oldu.90 dk tempolu, yarım saatte dedikodulu:) normal tempoda yürüdük.Küçük parmaklarım şişmiş çok yürümekten
iyi yurumusunuz cnm
Ben acik alanda yurudum baya esiyodu bide basima bisey almamistim kulaklarim dondu yarim saat yurudum

Anam Zuhal abla spor yapacağım inat ettim şuan alt karın acayip ağrıyor duştan sonra corapsiz gezmistim ondan mı acaba sıcak suyla aşk yaşıyorum
guzelim ayaklarindan usutmemeye dikkat et
Bende eskiden onemsemezdim simdi biraz usutsem dizlerim ağrıyor
Tabi kadin hastaligida cabasi

Yeşil çayımı alıp tv nin önüne oturdum.
Size bakayım dedim de pazar sessizliği var grupta. Küçük barnağım baloncuk olmuş :(, çabuk geçer inşallah. Yarın hava güzelmiş yine çıkmayı planlıyorum inşallah.
niye baloncuk oldu
Çapami salladin kizz :)

Menüm
10:00 tiroid ilacı,500ml su
10:30 1 kk beyaz peynir,yarım dilim esmer ekmek,1 kaşık menemen, domates, salatalık, biber
15:00 2 tane günkurusu,3 tane ceviz,10 tane beyaz leblebi ,6 tane siyah üzüm
16:30 yeşil çay
18:00 2 kepçe tavuk çorbası, 1 tane kendi suyunda pişmiş but, yarım tatlı turp,1 bardak ayran
Su 3lt
Spor:90 dk tempolu yürüyüş 180 puan,30 dk normal tempo yürüyüş 30 puan .210 puan @P.nrrr
guzel olmus cnm

Menüm
Sabah
1.5 yumurta
1 greyfurt
Avuç içi kadar yağsız tost

Öğle
Avuç içi kadar tost
2 yumurta

Akşam
Domates ve marulla salata
2 yumurta

Su: 3 lt spor: 45 dk eliptik @P.nrrr 180 puan baby :huri:
sabah yumurta az olmus :koptum:
Neyseki spor gelmis nihayet :hopp:

@KöyünDelisi çok giremesemde diyete aynen devam inşallah göremediğimiz içinde çok özür dilerim
@mefkurem abla ben hasta değilim sukurr oğlum çok ateşlendi dün yine o yüzden giremedim ama yarından itibaren düzenli gireceğim soz veriyorum
cok gecmis olsun cnm
Zaten bisey olmadan senin gelmemezlik yapmicani biliyorum
Neyseki oglus daha iyiymis

Menum
Kahvalti 8.00
2 has yumurta
Salatalik domates peynir
3 dilim tb ekmek
9 tane kasarli az yagli mantar

Ara 10.30
1 muz

Oglen 12.30
Kk peynir salatalik domates
1 dilim tb ekmek
2 kucuk has patates+yesillik

Ara 14.00-15.30
1 elma
1 sekersiz dibek kahve
3 yk yagsiz kisir

Aksam 19.00
1 yumurtali ispanak kavurma
2 dilim tb ekmek
1 kase yogurt

Ara 20.30
1 br 2i1 arada nescafe
1 br narcicegi cayi

Su 2-3lt
Spor
3 mil leslie yapilacak yapinca etiketleyim
Cook yorgunum cok uykusuzum dip kose ev temizledim gucumu toplarsam yapicam leslieyi:aglyrmngaa::naslyni::ckkmk::uyku:
sabah baya cok olmus cnm
Oglen de hem ekmek hem patates birlikte yemiyoruz
2 si birarada yerine az sutlu neskafe icebilirsin
Aslinda t. Kahvesi, filtre kahve en sagliklisi

Dünkü menüm
Sabah 9 gibi
5 kaşık kadar menemen
Bir dilim ekmek
4 zeytin
Öğlen yemek yiyemedim oglumdan fırsat olmadı ne yazikki

Akşam bir kase çorba bir kase yoğurt bir kase salata bir tane haşlanmış baget
3 lt su
Bu gun ki menüm
Sabah 10
Bir dilim ekmek
İki yumurta
3,4 tane zeytin
5 adet çeri domates

Öğlen 14 gibi
Bir tabak ıspanak yemeği
Bir kase yoğurt

Akşam 18
Bir tabak ıspanak yemeği
Bir bardak ayran
Bir tane baget haşlama

Şu 3 lt su
Birazdan leslie 3 yapicam yapınca bilidiric nsallah
dun öğlen olmamasi disinda yine cok guzel cnm

Zuhalcigim sebze suyumu evde yaptım
Eee 10 gin yedik biraz kasalım dedim bugün çayda sadece çay içtim. Zaten okul çayı olduğu için kuru pasta vermiştik. Menü iyi değildi. Ama trans bir sanatçımız var onu getirdik çok oynadık eğlendik sabah dokuzda gittim ancak geldim derle topla hesap yap ancak bitti. Dün balık yarışması çok iyi geçti oldukça balık tuttum ama benden büyük tutanlar vardı önemli olan eğlenmek zaten
baya eglenmisiniz stres atmisindir :)
Bende fazla tutan kazancak sanmistim
Demekki amac buyugunu bulmakmis

Hayyy masallah :hopp:

Pazar menüsü
Aç karnına bir bardak ayran, bağırsaklarım için
09:40 1 haşlnmış yumurta, 2 dilim peynir, 3-4 zeytin, kurutulmuş domates, yeşillik
15;00 sade türk kahvesi, 1 minnak lokum
18:10 4 sıkım mercimek köftesi, salata
21:30 bir bardak kefir

1,5 litre su
70 dk tempolu yürüyüş*2=140
@P.nrrr
Hani suyu cok iciyodun :) menu guzel cnm

saracoglu kabizligin nedenlerinden biride bagirsak parazitleri diyor lifli bile yesen parazit varsa faydasi olmuyomus bunun icinde aksam yatmadan 1 dis sarimsak yutmak iyi geliyomus

Kizlar gelemedm anneannemle baya kosturmali gezmeli alisverisli bir gün gecirdik anca oturdm aksam yemegni 8:45de yedik. 2 de kahvalti yaptk bugun sacma sapan gecti aksam hafif gecirdm ama kahvaltim bombaydi :( sohbet muhabbet derken uzun uzun oturduk tutamadm kendmi. Yarin bomba gbi dönuyorum insallah. Sabah erken kalkicaz anneannemi yolliycaz hayirlisi bakalm insallah kredidende bi haber cikar yarin :)
baya dolu dolu gecmis cnm

Yarin sakin negatif bi bomba gelmesin :saskin:

EMZIREN ANNE MENUSU

Kahvalti.11.00
1 kk peynir
8 adet zeytin
2 yk pekmez
1 dilim tb ekmegi

1 isirik peynirli borek
1 kucuk hashasli corek

Aksam yemegi 19.00
1 kepce ezogelin corbasi
Salata

Az sekerli turk kahvesi

gunun guzel gecmesine sevindim cnm

Menude keske corekte tadimlik olsaydi

Beni affet kaptan Pazartesi başlıyacam 2 gün çok yoğun geçti bi sürü işim var bu saate kaldı
Sabah bildirim yapar başlarım
Aksam yatilimi kaldiniz cnm
Ne zaman dondunuz

elzn4260

Daimi Üye
Tepki
516
Tamam ablacim degistireyim:harika:

Sagol aynen canim oyleydim coktan angara sularina hatta birligine varmistik yigidim :by:

vay takımlara gel mwfkurem ablanın takıma bak hele. Kız irem sakin cisss neyim yeme dağıtırim ortalığı umarım o halleyler kırakerler bitmiştir

valla ben de iremi görünce aynı şeyi yazdım malum onun bakkal malzemeleri bitmiyir :) hem balık kraker neyim :)))

Kizzzz sizi gidi cadalozlar ne de cok dolmuşsunuz siz la amaaa tememmmm anladim yemeyecegim zaten daha yeni sinirimden pastayi cope doktum yaaa gorumcem yapmisti zaten dun yaninda mecbur yedim bari iki catal al diye diye beni sinir etti ya kavga edecektim artik son anda dedim tovbe tovbee nalet olsun dedim icimden biktim şu gelenden gidenden de:mad:

Aynen tugcecimm bende afallamistim.

Nevsehiri ben de cok severim bende yeri cok ayridir uniyi orda okudum iyi kotu dolu anilarim var orda kocayida orda bulduydum zati :haha:sen gezmek icin mi gitmistin :lili:[/QUOTE] Allah kavuştursun tekrar canım. Ayrıca senin cisslar hiç bitmiyor ki bitir ve beni utandır tatlım :) şaka bi yana ben kızımın diyeti için uzun zamandır yemiyorum inan hicbirsey farketmiyor hatta zayiflamanda çok etkili ben süt olsun diye ilk zamanlar ne yerdim ama bıraktım sütum daha da artti:)

Anam Zuhal abla spor yapacağım inat ettim şuan alt karın acayip ağrıyor duştan sonra corapsiz gezmistim ondan mı acaba sıcak suyla aşk yaşıyorum
geçmiş olsun canım ayakları sıcak tut bu ara bende senin gibiyim karın ağrım çok oluyor ve ben çorap giyemiyorum :(

Menüm
Sabah
1.5 yumurta
1 greyfurt
Avuç içi kadar yağsız tost

Öğle
Avuç içi kadar tost
2 yumurta

Akşam
Domates ve marulla salata
2 yumurta

Su: 3 lt spor: 45 dk eliptik @P.nrrr 180 puan baby :huri:
Ohhh mis gibi menu afiyet olsun hacım :)

@KöyünDelisi çok giremesemde diyete aynen devam inşallah göremediğimiz içinde çok özür dilerim
@mefkurem abla ben hasta değilim sukurr oğlum çok ateşlendi dün yine o yüzden giremedim ama yarından itibaren düzenli gireceğim soz veriyorum
canım çok geçmiş olsun inşallah hemen iyilesir kuzular hasta olmasın ya

Bu az baharda çok tutarım ayrıca bunları tek başına tutmadım benimkiler küçük olanlar diğerlerini başkaları tuttu sonra sattık fakir çocuklara ayakkabı almak için
Ayy abla resme bayıldım. İkinci si de gönlünüz nekadar güzel :kaalp:

EMZIREN ANNE MENUSU

Kahvalti.11.00
1 kk peynir
8 adet zeytin
2 yk pekmez
1 dilim tb ekmegi

1 isirik peynirli borek
1 kucuk hashasli corek

Aksam yemegi 19.00
1 kepce ezogelin corbasi
Salata

Az sekerli turk kahvesi

afiyet olsun canım bir iki ısırik hiç olmamış :) ne kadar güzel şarkılar türküler benim eşimin de sazi var güya ama tozlanip duruyor bi köşede

bizim 3 gün ateşimiz 39 un ustundeydi çok zor düştü 38 lere iki gün 38 lerde seyretti sonra düştu şükür çok zor ateş gözümuzu kirpmadik geceleri yükselecek ansızın diye inşallah sizinde hemen biter canım

Okurken benim esimi anlatiyorsn sandim :haha: hatta gecen isten gelcek ben tokum, diyorumki sana ne yapayim hatta 3 secenek sundum farketmez ne yaparsan yerm diyo amma uyuz oluyorm ya bana net cevaplar lazim :teyzos:

Kizzz öyle deme, cuma günp görüsürüzz:sopa: annem kötüymüs valla bitürlü iyilesemedi :( anneannem iyi gelir ona insallah

Canim gelmis gecmis olsun insallah
ben bazen eşimin bu konudaki benzer cümlelerini baştan söyleyip bunlar dışında yorum Yap canım diyorum ama sonuç olumsuz oluyor maalesef yaa

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Pazar menum

8.45
1 kivi
2 ks quark

10.00
1 yumurta 1 domates 1 biber soganla menemen
3-4 y. Zeytin
1 kizarmis tb baget ekm.

15.45
_Yarim cb. Y. Mercimek hasladim
Yarim cb. Kinioyu ekledim
Soganla salcayi kavurup hepsini karistirdim tuz baharat
_Salata
_Ayran

19.15
3 ks kiymali yumurta
Peynir
Salata
1 baget ekm.

Su 3 lt

Spor 35 dk. Tempolu yuruyus
70 puan @P.nrrr

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Tabi irem sende diye oyle diyon dimi :komik:

iyi yurumusunuz cnm
Ben acik alanda yurudum baya esiyodu bide basima bisey almamistim kulaklarim dondu yarim saat yurudum

guzelim ayaklarindan usutmemeye dikkat et
Bende eskiden onemsemezdim simdi biraz usutsem dizlerim ağrıyor
Tabi kadin hastaligida cabasi

niye baloncuk oldu
Çapami salladin kizz :)

guzel olmus cnm

sabah yumurta az olmus :koptum:
Neyseki spor gelmis nihayet :hopp:

cok gecmis olsun cnm
Zaten bisey olmadan senin gelmemezlik yapmicani biliyorum
Neyseki oglus daha iyiymis

sabah baya cok olmus cnm
Oglen de hem ekmek hem patates birlikte yemiyoruz
2 si birarada yerine az sutlu neskafe icebilirsin
Aslinda t. Kahvesi, filtre kahve en sagliklisi

dun öğlen olmamasi disinda yine cok guzel cnm

baya eglenmisiniz stres atmisindir :)
Bende fazla tutan kazancak sanmistim
Demekki amac buyugunu bulmakmis

Hayyy masallah :hopp:

Hani suyu cok iciyodun :) menu guzel cnm

saracoglu kabizligin nedenlerinden biride bagirsak parazitleri diyor lifli bile yesen parazit varsa faydasi olmuyomus bunun icinde aksam yatmadan 1 dis sarimsak yutmak iyi geliyomus

baya dolu dolu gecmis cnm

Yarin sakin negatif bi bomba gelmesin :saskin:

gunun guzel gecmesine sevindim cnm

Menude keske corekte tadimlik olsaydi

Aksam yatilimi kaldiniz cnm
Ne zaman dondunuz
Ayak parmaklarım su topladı kız el değil, çok yürüyünce ayakkabı sıktı herhalde aslında rahattı ama :). Eve gelip ayakkabıyı çıkarınca fark ettim acıyı:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar