- #2.261
tamamen duygusalHahyyy kiz demekki sen çok sevdin burayo ayrılmak istemiyon
Ama bak ben yine geliyom, birakmayiz pesini sen mezun ol yeter ki
tamamen duygusalHahyyy kiz demekki sen çok sevdin burayo ayrılmak istemiyon
Ama bak ben yine geliyom, birakmayiz pesini sen mezun ol yeter ki
Pınar ye kuzum ye çekinme sen Zuhal ablanin takimdaydin dimiKizlar gelemedm anneannemle baya kosturmali gezmeli alisverisli bir gün gecirdik anca oturdm aksam yemegni 8:45de yedik. 2 de kahvalti yaptk bugun sacma sapan gecti aksam hafif gecirdm ama kahvaltim bombaydisohbet muhabbet derken uzun uzun oturduk tutamadm kendmi. Yarin bomba gbi dönuyorum insallah. Sabah erken kalkicaz anneannemi yolliycaz hayirlisi bakalm insallah kredidende bi haber cikar yarin
Beni affet kaptan Pazartesi başlıyacam 2 gün çok yoğun geçti bi sürü işim var bu saate kaldıMenü yazmayanlae nerede menüler
@Fittekkkmevsim
@Ponibon
@Beynimobez
@Beyazpapatyammm
Kızlar menüler nerede
Aşk olsun ya birer isirigin ne sana ne bana faydası olurEMZIREN ANNE MENUSU
Kahvalti.11.00
1 adet yumurta ile sucuklu yumurta
1 kk peynir
8 adet zeytin
2 yk pekmez
1 dilim tb ekmegi
Ara.saatini tam hatirlamiyorum
1 isirik peynirli borek
1 kucuk hashasli corek
Aksam yemegi 19.00
1 kepce ezogelin corbasi
2 adet orta boy tavuk izgara
Salata
Az sekerli turk kahvesi
Su. Min 2 olmustur sayamadim
Spor. Yok ama bugun hic oturmadim misafirlerin bir kismi aksam yemegine de kaldilar. Esimle gitar caldilar sarki turku cok iyi geldi bayadir boyle keyifli zaman gecirmemistik.
Diste genelde 38.5 u geçmiyor ama canım jnsallah dediğin gibi distir çocukta doğru ateş zor kıyafeti hareket halinde olması vs hep etkiliyor@KöyünDelisi iki gündür atesleniyor zannedersem yine dış geliyor dişle birlikte boğaz enfeksiyonu geçiriyor dün ateşi 39 lari buldu hastaneye gitmedim ama bu gün daha iyi çok şükür 37.5 larda atesi bu arada çok teşekkür ederim
ne yedin kız sen onu deBeni affet kaptan Pazartesi başlıyacam 2 gün çok yoğun geçti bi sürü işim var bu saate kaldı
Sabah bildirim yapar başlarım
ben hala bulamadim aksama ne yapsam eşime sormak tan da nefret ediyorum çünki het zaman aynı cevap sen ne yapmak istersen hayatım benim için farketmezsonra işten gelince mutfağa geliyor ne yaptin yemek canım diyor bende kiymalı kabak diyince şaka yapıyorsun demi diyor . E hani fqrketmiordu diyince sen bana kiyamazsin kabak yoktur diyor amma nafile
Pınar ye kuzum ye çekinme sen Zuhal ablanin takimdaydin dimi
Annen nasıl morali
Canim gelmis gecmis olsun insallah@KöyünDelisi iki gündür atesleniyor zannedersem yine dış geliyor dişle birlikte boğaz enfeksiyonu geçiriyor dün ateşi 39 lari buldu hastaneye gitmedim ama bu gün daha iyi çok şükür 37.5 larda atesi bu arada çok teşekkür ederim
Tabi irem sende diye oyle diyon dimiHepsi üst üste gelmiş
Aynen çok fena yağdı bugün
Sen yoruldun havada kapalı akşam çayla ye biraz ikramlardan
fikrim geldihaftaya spor puanlarına yarışsin mi takımların
iyi yurumusunuz cnmsaat aralıksız yürüdük, arkadaşta vardı çok güzel oldu.90 dk tempolu, yarım saatte dedikodulunormal tempoda yürüdük.Küçük parmaklarım şişmiş çok yürümekten
guzelim ayaklarindan usutmemeye dikkat etAnam Zuhal abla spor yapacağım inat ettim şuan alt karın acayip ağrıyor duştan sonra corapsiz gezmistim ondan mı acaba sıcak suyla aşk yaşıyorum
niye baloncuk olduYeşil çayımı alıp tv nin önüne oturdum.
Size bakayım dedim de pazar sessizliği var grupta. Küçük barnağım baloncuk olmuş, çabuk geçer inşallah. Yarın hava güzelmiş yine çıkmayı planlıyorum inşallah.
guzel olmus cnmMenüm
10:00 tiroid ilacı,500ml su
10:30 1 kk beyaz peynir,yarım dilim esmer ekmek,1 kaşık menemen, domates, salatalık, biber
15:00 2 tane günkurusu,3 tane ceviz,10 tane beyaz leblebi ,6 tane siyah üzüm
16:30 yeşil çay
18:00 2 kepçe tavuk çorbası, 1 tane kendi suyunda pişmiş but, yarım tatlı turp,1 bardak ayran
Su 3lt
Spor:90 dk tempolu yürüyüş 180 puan,30 dk normal tempo yürüyüş 30 puan .210 puan @P.nrrr
sabah yumurta az olmusMenüm
Sabah
1.5 yumurta
1 greyfurt
Avuç içi kadar yağsız tost
Öğle
Avuç içi kadar tost
2 yumurta
Akşam
Domates ve marulla salata
2 yumurta
Su: 3 lt spor: 45 dk eliptik @P.nrrr 180 puan baby
cok gecmis olsun cnm@KöyünDelisi çok giremesemde diyete aynen devam inşallah göremediğimiz içinde çok özür dilerim
@mefkurem abla ben hasta değilim sukurr oğlum çok ateşlendi dün yine o yüzden giremedim ama yarından itibaren düzenli gireceğim soz veriyorum
sabah baya cok olmus cnmMenum
Kahvalti 8.00
2 has yumurta
Salatalik domates peynir
3 dilim tb ekmek
9 tane kasarli az yagli mantar
Ara 10.30
1 muz
Oglen 12.30
Kk peynir salatalik domates
1 dilim tb ekmek
2 kucuk has patates+yesillik
Ara 14.00-15.30
1 elma
1 sekersiz dibek kahve
3 yk yagsiz kisir
Aksam 19.00
1 yumurtali ispanak kavurma
2 dilim tb ekmek
1 kase yogurt
Ara 20.30
1 br 2i1 arada nescafe
1 br narcicegi cayi
Su 2-3lt
Spor
3 mil leslie yapilacak yapinca etiketleyim
Cook yorgunum cok uykusuzum dip kose ev temizledim gucumu toplarsam yapicam leslieyi
dun öğlen olmamasi disinda yine cok guzel cnmDünkü menüm
Sabah 9 gibi
5 kaşık kadar menemen
Bir dilim ekmek
4 zeytin
Öğlen yemek yiyemedim oglumdan fırsat olmadı ne yazikki
Akşam bir kase çorba bir kase yoğurt bir kase salata bir tane haşlanmış baget
3 lt su
Bu gun ki menüm
Sabah 10
Bir dilim ekmek
İki yumurta
3,4 tane zeytin
5 adet çeri domates
Öğlen 14 gibi
Bir tabak ıspanak yemeği
Bir kase yoğurt
Akşam 18
Bir tabak ıspanak yemeği
Bir bardak ayran
Bir tane baget haşlama
Şu 3 lt su
Birazdan leslie 3 yapicam yapınca bilidiric nsallah
baya eglenmisiniz stres atmisindirZuhalcigim sebze suyumu evde yaptım
Eee 10 gin yedik biraz kasalım dedim bugün çayda sadece çay içtim. Zaten okul çayı olduğu için kuru pasta vermiştik. Menü iyi değildi. Ama trans bir sanatçımız var onu getirdik çok oynadık eğlendik sabah dokuzda gittim ancak geldim derle topla hesap yap ancak bitti. Dün balık yarışması çok iyi geçti oldukça balık tuttum ama benden büyük tutanlar vardı önemli olan eğlenmek zaten
Hayyy masallah
Hani suyu cok iciyodunPazar menüsü
Aç karnına bir bardak ayran, bağırsaklarım için
09:40 1 haşlnmış yumurta, 2 dilim peynir, 3-4 zeytin, kurutulmuş domates, yeşillik
15;00 sade türk kahvesi, 1 minnak lokum
18:10 4 sıkım mercimek köftesi, salata
21:30 bir bardak kefir
1,5 litre su
70 dk tempolu yürüyüş*2=140
@P.nrrr
baya dolu dolu gecmis cnmKizlar gelemedm anneannemle baya kosturmali gezmeli alisverisli bir gün gecirdik anca oturdm aksam yemegni 8:45de yedik. 2 de kahvalti yaptk bugun sacma sapan gecti aksam hafif gecirdm ama kahvaltim bombaydisohbet muhabbet derken uzun uzun oturduk tutamadm kendmi. Yarin bomba gbi dönuyorum insallah. Sabah erken kalkicaz anneannemi yolliycaz hayirlisi bakalm insallah kredidende bi haber cikar yarin
gunun guzel gecmesine sevindim cnmEMZIREN ANNE MENUSU
Kahvalti.11.00
1 kk peynir
8 adet zeytin
2 yk pekmez
1 dilim tb ekmegi
1 isirik peynirli borek
1 kucuk hashasli corek
Aksam yemegi 19.00
1 kepce ezogelin corbasi
Salata
Az sekerli turk kahvesi
Spor. Yok ama bugun hic oturmadim misafirlerin bir kismi aksam yemegine de kaldilar. Esimle gitar caldilar sarki turku cok iyi geldi bayadir boyle keyifli zaman gecirmemistik.
Aksam yatilimi kaldiniz cnmBeni affet kaptan Pazartesi başlıyacam 2 gün çok yoğun geçti bi sürü işim var bu saate kaldı
Sabah bildirim yapar başlarım
Tamam ablacim degistireyim
Sagol aynen canim oyleydim coktan angara sularina hatta birligine varmistik yigidim
vay takımlara gel mwfkurem ablanın takıma bak hele. Kız irem sakin cisss neyim yeme dağıtırim ortalığı umarım o halleyler kırakerler bitmiştir
valla ben de iremi görünce aynı şeyi yazdım malum onun bakkal malzemeleri bitmiyirhem balık kraker neyim
))
geçmiş olsun canım ayakları sıcak tut bu ara bende senin gibiyim karın ağrım çok oluyor ve ben çorap giyemiyorumAnam Zuhal abla spor yapacağım inat ettim şuan alt karın acayip ağrıyor duştan sonra corapsiz gezmistim ondan mı acaba sıcak suyla aşk yaşıyorum
Ohhh mis gibi menu afiyet olsun hacımMenüm
Sabah
1.5 yumurta
1 greyfurt
Avuç içi kadar yağsız tost
Öğle
Avuç içi kadar tost
2 yumurta
Akşam
Domates ve marulla salata
2 yumurta
Su: 3 lt spor: 45 dk eliptik @P.nrrr 180 puan baby
canım çok geçmiş olsun inşallah hemen iyilesir kuzular hasta olmasın ya@KöyünDelisi çok giremesemde diyete aynen devam inşallah göremediğimiz içinde çok özür dilerim
@mefkurem abla ben hasta değilim sukurr oğlum çok ateşlendi dün yine o yüzden giremedim ama yarından itibaren düzenli gireceğim soz veriyorum
Ayy abla resme bayıldım. İkinci si de gönlünüz nekadar güzelBu az baharda çok tutarım ayrıca bunları tek başına tutmadım benimkiler küçük olanlar diğerlerini başkaları tuttu sonra sattık fakir çocuklara ayakkabı almak için
afiyet olsun canım bir iki ısırik hiç olmamışEMZIREN ANNE MENUSU
Kahvalti.11.00
1 kk peynir
8 adet zeytin
2 yk pekmez
1 dilim tb ekmegi
1 isirik peynirli borek
1 kucuk hashasli corek
Aksam yemegi 19.00
1 kepce ezogelin corbasi
Salata
Az sekerli turk kahvesi
bizim 3 gün ateşimiz 39 un ustundeydi çok zor düştü 38 lere iki gün 38 lerde seyretti sonra düştu şükür çok zor ateş gözümuzu kirpmadik geceleri yükselecek ansızın diye inşallah sizinde hemen biter canım@KöyünDelisi iki gündür atesleniyor zannedersem yine dış geliyor dişle birlikte boğaz enfeksiyonu geçiriyor dün ateşi 39 lari buldu hastaneye gitmedim ama bu gün daha iyi çok şükür 37.5 larda atesi bu arada çok teşekkür ederim
ben bazen eşimin bu konudaki benzer cümlelerini baştan söyleyip bunlar dışında yorum Yap canım diyorum ama sonuç olumsuz oluyor maalesef yaaOkurken benim esimi anlatiyorsn sandimhatta gecen isten gelcek ben tokum, diyorumki sana ne yapayim hatta 3 secenek sundum farketmez ne yaparsan yerm diyo amma uyuz oluyorm ya bana net cevaplar lazim
Kizzz öyle deme, cuma günp görüsürüzzannem kötüymüs valla bitürlü iyilesemedi
anneannem iyi gelir ona insallah
Canim gelmis gecmis olsun insallah
Ne oldu kuzum hayirdirHerkese merhaba
Geçmişi bitirdim çok şükür
Hepinizi çok özledim yarın sabahtan geleceğim şimdilik kaçtım oğlan uyuyorken çünkü üç gecedir ayaktayız uyumuyor ağlıyor sürekli
Evet ablam diş ama fena canımıza okudu ve hala çıkmadıNe oldu kuzum hayirdir
Sizinde dismi yoksa
Ayak parmaklarım su topladı kız el değil, çok yürüyünce ayakkabı sıktı herhalde aslında rahattı amaTabi irem sende diye oyle diyon dimi
iyi yurumusunuz cnm
Ben acik alanda yurudum baya esiyodu bide basima bisey almamistim kulaklarim dondu yarim saat yurudum
guzelim ayaklarindan usutmemeye dikkat et
Bende eskiden onemsemezdim simdi biraz usutsem dizlerim ağrıyor
Tabi kadin hastaligida cabasi
niye baloncuk oldu
Çapami salladin kizz
guzel olmus cnm
sabah yumurta az olmus
Neyseki spor gelmis nihayet
cok gecmis olsun cnm
Zaten bisey olmadan senin gelmemezlik yapmicani biliyorum
Neyseki oglus daha iyiymis
sabah baya cok olmus cnm
Oglen de hem ekmek hem patates birlikte yemiyoruz
2 si birarada yerine az sutlu neskafe icebilirsin
Aslinda t. Kahvesi, filtre kahve en sagliklisi
dun öğlen olmamasi disinda yine cok guzel cnm
baya eglenmisiniz stres atmisindir
Bende fazla tutan kazancak sanmistim
Demekki amac buyugunu bulmakmis
Hayyy masallah
Hani suyu cok iciyodunmenu guzel cnm
saracoglu kabizligin nedenlerinden biride bagirsak parazitleri diyor lifli bile yesen parazit varsa faydasi olmuyomus bunun icinde aksam yatmadan 1 dis sarimsak yutmak iyi geliyomus
baya dolu dolu gecmis cnm
Yarin sakin negatif bi bomba gelmesin
gunun guzel gecmesine sevindim cnm
Menude keske corekte tadimlik olsaydi
Aksam yatilimi kaldiniz cnm
Ne zaman dondunuz
Spor ayakkabisi degilmiydi cnmAyak parmaklarım su topladı kız el değil, çok yürüyünce ayakkabı sıktı herhalde aslında rahattı ama. Eve gelip ayakkabıyı çıkarınca fark ettim acıyı