Enee ben görmedim nasıl geçti canım iyimi bebecik maşallah sünnetide oldumuhello, bizim sabah ameliyatımız var bol dualarınızı bekliyoruuuz
Enee ben görmedim nasıl geçti canım iyimi bebecik maşallah sünnetide oldumuhello, bizim sabah ameliyatımız var bol dualarınızı bekliyoruuuz
Aaa kız çok geçmiş olsunGeçmiş olsun canım
Aplaa beni de okur musun ya hazır ağzın değmişken
Başıma neler neler geldi tencere ocaktan düştü salçalı yemek hep halıya döküldü kapağı bulgur gibi oldu araya çok girmeden duşa kabinin camı patladı her yer cam oldu birde bitto gibi üzerimde hep ağırlık var hocam @Elif_Eylul
HahAy birde geçen arkadaşlara parka oturmaya gittik etekli takım giydim 2 yıldır var her gelen ayy takımın çok güzel dedi eve dönerken eşim si*ara içiyordu kolum değdi gömleğin kolu yandı eve gelince üstümü değiştireyim derken eteğin içindeki lastik koptu 60 beden oldu
hah aayy bayag üst üste gelmişHosgeldin canımmm sonrada böyle oluyor yaGünaydın beybikolarçocuklar 3 gündür okula gitmiyor valla kafam şişti.

Gecmis olsun canımBaşım dönüyor tansiyonum düşüyor
Beni okusana
Aaa benimki gidiyor ama gene başım şişiyor aGünaydın beybikolarçocuklar 3 gündür okula gitmiyor valla kafam şişti.

Gecede evinde dur be bağğğyannnGece serindi parka çıktın çocuklarla dinlendim çay icerken
Sağol cnmGecmis olsun canım
Hee şimdi geldim kahveye aGecede evinde dur be bağğğyannn

AynenHahhah aayy bayag üst üste gelmiş

Kahve ağacı çıkacak içinde be kadınHee şimdi geldim kahveye a

Ayy keske aKahve ağacı çıkacak içinde be kadın![]()

Ameliyat olduuukkNapiyorsunuz beyaaaa ses soluk yok
Ayy iyi şükür ya bi de kocaman fıtık varmış o alındı 3 ameliyat püfEnee ben görmedim nasıl geçti canım iyimi bebecik maşallah sünnetide oldumu
Olduda bitti masAllah gecmisler olsun canimAmeliyat olduuukk
Ayy iyi şükür ya bi de kocaman fıtık varmış o alındı 3 ameliyat püf
Maşallah gez gezGece serindi parka çıktın çocuklarla dinlendim çay icerken
Afiyet olsun canımHee şimdi geldim kahveye a
Maşallah canım çok şükür bir kaç gün sıkıntı olur ama geçer inşallah rabbim çabucak geçirsinAmeliyat olduuukk
Ayy iyi şükür ya bi de kocaman fıtık varmış o alındı 3 ameliyat püf