İyi napsın emdi uyucak bugün geçe kaldık. Dalsın da duşa gircem. Senin bebeler napıyorBebe napıyor
Nabersiniz
İyi napsın emdi uyucak bugün geçe kaldık. Dalsın da duşa gircem. Senin bebeler napıyorBebe napıyor
Nabersiniz
Bizde napalım uyudu coktan anca bende yayacağım tır geçti sanki üzerimden iki gündür dolaplarla uğraşıyorum düzenle topla üfİyi napsın emdi uyucak bugün geçe kaldık. Dalsın da duşa gircem. Senin bebeler napıyor
Günaydın canımGünaydın
delircem,simdi 12de nişan var orayaAllah güç kuvvet versin ablacım enerjine hayranım ben olsam yıkılır kalkamamDün çok yoruldum,kızın dans gösterisi var 25haziranda kurs 1saatten 4saate çıktı,Dün çarşı pazar gezdim onu beklerken öldüm ayaklarim koptu 1bucuk saat cafede oturdum,saat 5te çıktı hemen eve gittik saat 6bucuk yemek hazirla ye,hazırlan düğüne,düğünden 11de geldik asaya denize cay icmeye toplulukla,gel saat 1 yat 2 adelircem,simdi 12de nişan var oraya

Amin canımAllah güç kuvvet versin ablacım enerjine hayranım ben olsam yıkılır kalkamam

Allah böyle yorgunluk versin sağlık olsun bişi olmaz sen sakinlik sevmezsin zateAmin canım
Sana şundan yıkılmadım ayaktayım dertlerimle baş başayim şarkısı gelsin a

aldım kabul ettimAmin canım
Sana şundan yıkılmadım ayaktayım dertlerimle baş başayim şarkısı gelsin a

Aaa noldu@bitter_im sagol canim soktun beni siteye a
Nebilim açtım sokmadi beni aAaa noldu

@bitter_im sagol canim soktun beni siteye a
Oooo mesgul gaci maşallah maşallah jettirDün çok yoruldum,kızın dans gösterisi var 25haziranda kurs 1saatten 4saate çıktı,Dün çarşı pazar gezdim onu beklerken öldüm ayaklarim koptu 1bucuk saat cafede oturdum,saat 5te çıktı hemen eve gittik saat 6bucuk yemek hazirla ye,hazırlan düğüne,düğünden 11de geldik asaya denize cay icmeye toplulukla,gel saat 1 yat 2 adelircem,simdi 12de nişan var oraya
Donda demiyorsunNebilim açtım sokmadi beni a

Artik kendi donuma bile yetisemiyorum aDonda demiyorsun

Ona yetiş yetişArtik kendi donuma bile yetisemiyorum a