BitmezzzzAy ne temizlik bitiyor ne çamaşır bir de çocuklar evde iki gündür perişan oldum
Birde anneme gittik ayseyle temizlige yeni geldim eveBitmezzzz
Bende geldim evi süpürdüm sildim perdeleri attım makinaya astım cam sildim oturdum azBirde anneme gittik ayseyle temizlige yeni geldim eve
Hayırlı evlatlar maşallah ne güzel yapmışsınızBirde anneme gittik ayseyle temizlige yeni geldim eve
Devamke aBende geldim evi süpürdüm sildim perdeleri attım makinaya astım cam sildim oturdum az

Çok hayırlıyizdir aHayırlı evlatlar maşallah ne güzel yapmışsınız

Hayırlı sabahlarhayırlı arefeler

Günaydın arefemiz mübarek olsun

Amin inşallah canımRabbim Bugün isteyin benden ne isterseniz buyuruyor az değil aç gözlülükle isteyin bende vereyim diyor,kalbimizde ne dilek ne arzu ne istedigimiz varsa arşa çıkıp bizlere nasip olması dileğiyle Arefemiz mübarek olsun insaAllah
Hakkınızda hayırlısı canım ya cok üzüldümAraba bozuldu cekici aldi gitti 20bin fiyat çıktı kurban parasida gitti,eldede kalmadi,adam sinir küpü ayy ben delircem
Sağol canim amin insaAllahHakkınızda hayırlısı canım ya cok üzüldümtamda bayram nişan üstü kötü olmuş rabbim ödeme kolaylığı versin
Her işte bir hayır var adamda az sakin olsunAraba bozuldu cekici aldi gitti 20bin fiyat çıktı kurban parasida gitti,eldede kalmadi,adam sinir küpü ayy ben delircem