Gunaydin canimGünaydın hayırlı cumalar
Hee sorma bi uyudum çocukların tahlili vardı oraya gittik yağmurda kaldık filan işte uyuyorumUyuyun uyuyun da büyüyün
Amin aminKendimede Günaydın diyim bari Günaydın filiz günün aydin olsun![]()
![]()
![]()
Allah beynine aklına zeval vermesin
Uçuklara tahlilmi yaptilar aHee sorma bi uyudum uçukların tahlili vardı oraya gittik yağmurda kaldık filan işte uyuyorum

HahO bile gülüyor aEkli dosyayı görüntüle 53064

Uçuklara tahlilmi yaptilar a
hah ben de dedim uçuk çıkınca tahlil mi yapılıyorHay bn klavyenin çocuklaraUçuklara tahlilmi yaptilar a

Kolay degil canım bir evden cenaze çıkmasının nasil olduğunu biliyoruzŞu üç gündür kafam hiç yerinde değildi Eltim cenaze günü çok kötüydü onu o şekilde görünce daha kötü oldum. Sabahları zor uyandım az önce markete gittik telefonu evde bıraktım
Allah sabır versinŞu üç gündür kafam hiç yerinde değildi Eltim cenaze günü çok kötüydü onu o şekilde görünce daha kötü oldum. Sabahları zor uyandım az önce markete gittik telefonu evde bıraktım

Kız eminde değildim acaba dışarda ayakkabılıkta mı bıraktım çıkarken diye için içimi yedi E bir de elimde çöp poşeti vardı onu da atacaktım neyse ki evdeymişAllah sabır versin
Sen evde unutmuşsun bn havalimanında unutup yurtdışına gitmiştim
Zihin dolu olunca oluyor öyleKız eminde değildim acaba dışarda ayakkabılıkta mı bıraktım çıkarken diye için içimi yedi E bir de elimde çöp poşeti vardı onu da atacaktım neyse ki evdeymiş
Öyle valla 3 gündür ne uyudum doğru düzgün gözlerim acıyor başım çatliyorKolay degil canım bir evden cenaze çıkmasının nasil olduğunu biliyoruz
Valla sonra kavga kıyametZihin dolu olunca oluyor öyle

Bizimkiler de haziranın 5. YapacaklarYarın Bnm kızçemin gösterisi var
Yarın Bnm kızçemin gösterisi var
Gösteriler iptal oldu aslinda sizde oluyormu bizim okul 23nisan harici hersey iptal ettiBizimkiler de haziranın 5. Yapacaklar
Olmadı bizde neden sizinki iptal etti bu okul olayları sonrası mıGösteriler iptal oldu aslinda sizde oluyormu bizim okul 23nisan harici hersey iptal etti
Hee napcagini bilemedi ama 23nisani yapti salakOlmadı bizde neden sizinki iptal etti bu okul olayları sonrası mı