Amin canım teşekkür ederimHersey olur hayırlısıysa eğer Rabbim güzel yaşlara ermeyi nasip etsin inşAllah canım
Amin canım teşekkür ederimHersey olur hayırlısıysa eğer Rabbim güzel yaşlara ermeyi nasip etsin inşAllah canım
Takıyorum yetiyormu aGece takmadın mı
Gelir ya birazdan

Istedinmi aİşte bende @Elif_Eylul nosu yok kendi no verdim ondan farketmedim

Örtüsüz kötü mü olur öyle yaparsın olmadı hangi ton arıyorsunİşte öyle ton düz bişey yok yani aradım kuryeyi, dağıtıma çıkmamış yok bi aksaklık mı ne olmus para iadesi yapılır anaaa cinlendim varya
Örtü geldide biz gidemedik ustalar geldi kırdılar duvarları üüü ev toz duman heryer battı amaan sil süpür duvarı yeri kapatmadı eşim uğraşıyor hala kepazelikÖrtüsüz kötü mü olur öyle yaparsın olmadı hangi ton arıyorsun
Parti malzemesi satan yerde vardır illa ki giderken bakarsın
Kolaylıklar diliyorum zor valla usta işleriÖrtü geldide biz gidemedik ustalar geldi kırdılar duvarları üüü ev toz duman heryer battı amaan sil süpür duvarı yeri kapatmadı eşim uğraşıyor hala kepazelik
Tamda zamaninda olur böyle seyler zatenÖrtü geldide biz gidemedik ustalar geldi kırdılar duvarları üüü ev toz duman heryer battı amaan sil süpür duvarı yeri kapatmadı eşim uğraşıyor hala kepazelik
Yok gönülleride olmuyor varyaa eşim olmasa bırakcak öyle pazartesi yapayım diyor zorladıkta bitirdi yerleştirdik bizde anca daha yatıcamKolaylıklar diliyorum zor valla usta işleri
Evet ya neyse hayırlısı böyleymiş diyelimTamda zamaninda olur böyle seyler zaten

Niişanda giymek içinmiSöyle birsey istedi eylül 1.cisi Ekli dosyayı görüntüle 53035
Evet canimNiişanda giymek içinmi
Hepsi aynı model değil mi?Söyle birsey istedi eylül 1.cisi Ekli dosyayı görüntüle 53035
Yesili istedi çok,ayni olsun farketmez onaHepsi aynı model değil mi?
Sen beğenmedin galiba
Yeşil daha yaşına uygun gibi tabi denemesi lazım yakışırsaYesili istedi çok,ayni olsun farketmez ona
Digeri degilmi aYeşil daha yaşına uygun gibi tabi denemesi lazım yakışırsa