Elif_Eylul
Daimi Üye
- #103.141
Bende çok yoruldum beeeUyhummm geliiii
Bende çok yoruldum beeeUyhummm geliiii
Ooo sen gec kalmışsın heeee yarinda yağışlıGünaaydın inşallah maşallah bugün aksam usta gelmezse dogum günü kutlicaz gelirse yarın. Kargolar gelmedi daha masa örtüsü yok afiş yok piyasada
Neye geç kalmisim kız hayırlısı yarin nasıl olucak bilmiyoreOoo sen gec kalmışsın heeee yarinda yağışlı
Siparislerebe erken alcan koycan kenaraNeye geç kalmisim kız hayırlısı yarin nasıl olucak bilmiyore

Sana mı geldi yoksaSiparislerebe erken alcan koycan kenara
Sonra masa örtüsü gundogduya gelir a
Hee geliyordu geri çevirdi aSana mı geldi yoksa

Kapıya kadar gittide kurye allahtan kibardıda uğraştırmadı iadeyi yaptı hemenSana mı geldi yoksa
Evet daha masa örtüsü yok nasip olmicakmı neSiparislerebe erken alcan koycan kenara
Sonra masa örtüsü gundogduya gelir a
Hadi ya bi kere Bnmde bi arkadaşa gidecektiKapıya kadar gittide kurye allahtan kibardıda uğraştırmadı iadeyi yaptı hemen

Olmadı düz bişi serersin bişi olmazEvet daha masa örtüsü yok nasip olmicakmı ne
Hersey olur hayırlısıysa eğer Rabbim güzel yaşlara ermeyi nasip etsin inşAllah canımEvet daha masa örtüsü yok nasip olmicakmı ne
Bende geldim kurstan elektrikler gitmisBi ütüye düştüm 2 saattir bitmiyor
Gece takmadın mıBende geldim kurstan elektrikler gitmis
Sarjda 15
İşte bende @Elif_Eylul nosu yok kendi no verdim ondan farketmedimHadi ya bi kere Bnmde bi arkadaşa gidecekti
Kadına mesaj gitmiş aradı dedi de iptal etmiştim
İşte öyle ton düz bişey yok yani aradım kuryeyi, dağıtıma çıkmamış yok bi aksaklık mı ne olmus para iadesi yapılır anaaa cinlendim varyaOlmadı düz bişi serersin bişi olmaz
Bu arada miniş kızçenin doğum günü kutlu olsun hayırlı yaşlara
Amin canım teşekkür ederizOlmadı düz bişi serersin bişi olmaz
Bu arada miniş kızçenin doğum günü kutlu olsun hayırlı yaşlara