Miss miss bigün bende gidicemGünaydınnnn hayırlı cumalar

Miss miss bigün bende gidicemGünaydınnnn hayırlı cumalar

Hayırlı cumalar canımHayırlı cumalar
Bitmiyor kiŞimdi oturup kahvaltı yapayım sonra da çamaşırlar bekliyor
Ayy deliricem alttan boru patlamış alttakine su gidiyormuş, dün akşam usta geldi bulamadı nerden oldugunu vanamı ne bozukmıuş önce o değişmesi lazımmıi cart curt, sabah eşim burda sessizlikte farketmiş (adam cihazla bulamadı) neyse bugün usta gelecek, yarın kızın dogum günün yapacaktık pastası sabah alınacak cart curt ay bayılıyorum kolonya getiriiiin
Üst üste gelince insan cok bunalıyor,cok gecmis olsun canim,bende bakma güldüğüme ettigime cok bunaldim bu araAyy deliricem alttan boru patlamış alttakine su gidiyormuş, dün akşam usta geldi bulamadı nerden oldugunu vanamı ne bozukmıuş önce o değişmesi lazımmıi cart curt, sabah eşim burda sessizlikte farketmiş (adam cihazla bulamadı) neyse bugün usta gelecek, yarın kızın dogum günün yapacaktık pastası sabah alınacak cart curt ay bayılıyorum kolonya getiriiiin
Her işte hayır vardırAyy deliricem alttan boru patlamış alttakine su gidiyormuş, dün akşam usta geldi bulamadı nerden oldugunu vanamı ne bozukmıuş önce o değişmesi lazımmıi cart curt, sabah eşim burda sessizlikte farketmiş (adam cihazla bulamadı) neyse bugün usta gelecek, yarın kızın dogum günün yapacaktık pastası sabah alınacak cart curt ay bayılıyorum kolonya getiriiiin
Bol bol inşirah dinle oku inşallah iyi gelecektirÜst üste gelince insan cok bunalıyor,cok gecmis olsun canim,bende bakma güldüğüme ettigime cok bunaldim bu ara
Bende bende çok bunaldım inan sıkıldım yani zaten iki bayram arası kurbana yakın hep ugursuzluk oluyor illa bişey çıkıyor yani kurban bayramı bana ürkütücü geliyor hepÜst üste gelince insan cok bunalıyor,cok gecmis olsun canim,bende bakma güldüğüme ettigime cok bunaldim bu ara
Hayırlısı olsun ayyy taşınmam için bir sebep dahaHer işte hayır vardır
Belki senin evi de su basacaktı bu vesileyle çıktı
Dualarını oku inşallah bişey olmaz
Kurban bayrami kazali bayramdir zaten,canım dikkat edinBende bende çok bunaldım inan sıkıldım yani zaten iki bayram arası kurbana yakın hep ugursuzluk oluyor illa bişey çıkıyor yani kurban bayramı bana ürkütücü geliyor hep
Canım güzel şeyler düşün güzel olsunBende bende çok bunaldım inan sıkıldım yani zaten iki bayram arası kurbana yakın hep ugursuzluk oluyor illa bişey çıkıyor yani kurban bayramı bana ürkütücü geliyor hep
Maşallah ben daha ayrıntılı başlamadım büyük odayı topladım çocuk odalarını topladım daha süpürmedimCuma saatine kadar,alt kat bitti süpür sil toz al,kapının önünü topladim süpürdüm yikadim,arka sokak kapi önleri topladim süpürdüm yikadim,üst kat buzdolabı arkasi kahve dolabi arkalarini cektim süpür sil, koltuk örtüleri yıkandı,4tane yolluk yikandi oturma odasi süpür sil mutfak süpür sil,simdi yatak odasi banyo kaldi kizi alinca yaparim
Tü tütütü maşallahCuma saatine kadar,alt kat bitti süpür sil toz al,kapının önünü topladim süpürdüm yikadim,arka sokak kapi önleri topladim süpürdüm yikadim,üst kat buzdolabı arkasi kahve dolabi arkalarini cektim süpür sil, koltuk örtüleri yıkandı,4tane yolluk yikandi oturma odasi süpür sil mutfak süpür sil,simdi yatak odasi banyo kaldi kizi alinca yaparim
Allah korusun canım yaKurban bayrami kazali bayramdir zaten,canım dikkat edin
İnşallah aminCanım güzel şeyler düşün güzel olsun
Ooo jettir babaCuma saatine kadar,alt kat bitti süpür sil toz al,kapının önünü topladim süpürdüm yikadim,arka sokak kapi önleri topladim süpürdüm yikadim,üst kat buzdolabı arkasi kahve dolabi arkalarini cektim süpür sil, koltuk örtüleri yıkandı,4tane yolluk yikandi oturma odasi süpür sil mutfak süpür sil,simdi yatak odasi banyo kaldi kizi alinca yaparim
güle güle kirlet hatun bu gazla 5 kilo verecek koydu kafaya