Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Kocişinin kankileriAyılar yicek sizi a
Kocişinin kankileriAyılar yicek sizi a
Kız bn çocukları bırakıp hemen okulun arkasında var oraya gidiyorum
Yoksa nerde ormana gidelim
Arkadaşlarının yanına dimi
evet evetBiçim gittiğimizde yoktu tek kuşlar vardıevet evet
İnsanlık hali çok biliyor o kontrol edeymiş yaBende camı acık unutmsuum cadde üstündeki, ayy biri zıplasa girer ne korkuluk var ne demir camda bes dakka havalandırıyım die açtım tuvalete falan girdim mutfak topladım ısık kapalı olunca kalmıs ay sabah esim görmüs sabah sabah ağzıma tükürdü gitti
Tamamla satırda geliyor muBu hafta şok markete et döveceği falan geliyormuş koleksiyonu tamamlayim bari a![]()
![]()

Ee işte çok bilirler zatenİnsanlık hali çok biliyor o kontrol edeymiş ya
Evet geliyor kiyma makinasida aTamamla satırda geliyor mu

Oo iyiymiş ben bakamdım hiç aktüellereEvet geliyor kiyma makinasida a
Bu hafta şok markete et döveceği falan geliyormuş koleksiyonu tamamlayim bari a![]()
![]()

Hadi hayırlı olsun inşAllahBelli sanırım artık canım 24temmuz aksami olucak, ibandan atcaz parayi
Bungolov olan mı?Belli sanırım artık canım 24temmuz aksami olucak, ibandan atcaz parayi
Evet canimBungolov olan mı?
Hayırlı olsun canımEvet canim
Oo hadi insallah hayırlısı olsun
Hadi hayırlı olsun inşAllah
Sagolun kizlarHayırlı olsun canım
Girdim ama yazamadım canım iyi alış verile gittik geldik yemek yedik bulaşıkları topladım ödevler bitti şimdi oturdum@AystLL nerdesin kiz
Bende öyle valla simdi oturdum ödev bitti,camasir attim,carsiya gittim geldim bugun fena yorgunumGirdim ama yazamadım canım iyi alış verile gittik geldik yemek yedik bulaşıkları topladım ödevler bitti şimdi oturdum
Aynen ufaklık evdeydi bugün evi toparladım Eee akşam oldu yeme bulaşık sonra da devriliyorum zatenBende öyle valla simdi oturdum ödev bitti,camasir attim,carsiya gittim geldim bugun fena yorgunum