Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Bnmde dün migren tuttu 8 de yattım anca kendime geldim
Geçmiş olsun canımBnmde dün migren tuttu 8 de yattım anca kendime geldim
Geçmiş olsun canimBnmde dün migren tuttu 8 de yattım anca kendime geldim
Ayy aksam benide hic uyku tutmadi 3tu yattim 4te uyandim su ictim gene yattim 7de kalktim kafam bir dünyaİyi geceler bugün çok işim vardı temizlik falan fırsat olmamıs yazdım sanıyorım sabahkafam gidik
Geçmiş olsun canımBnmde dün migren tuttu 8 de yattım anca kendime geldim
Naptınız abla karar verip tuttunuz mu nişan için bi yerAyy aksam benide hic uyku tutmadi 3tu yattim 4te uyandim su ictim gene yattim 7de kalktim kafam bir dünya
Belli sanırım artık canım 24temmuz aksami olucak, ibandan atcaz parayiNaptınız abla karar verip tuttunuz mu nişan için bi yer
geçmiş olsun canımBnmde dün migren tuttu 8 de yattım anca kendime geldim
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canim
Geçmiş olsun canım
Sağolasınız canlargeçmiş olsun canım
Gördüm Gördüm aBnde ormanda yürüyüş yaptım yağmur başladı

Bende camı acık unutmsuum cadde üstündeki, ayy biri zıplasa girer ne korkuluk var ne demir camda bes dakka havalandırıyım die açtım tuvalete falan girdim mutfak topladım ısık kapalı olunca kalmıs ay sabah esim görmüs sabah sabah ağzıma tükürdü gittiAyy aksam benide hic uyku tutmadi 3tu yattim 4te uyandim su ictim gene yattim 7de kalktim kafam bir dünya
Oo hadi insallah hayırlısı olsunBelli sanırım artık canım 24temmuz aksami olucak, ibandan atcaz parayi
Ne güzel bigün bende ormana götürür kocam belkiBnde ormanda yürüyüş yaptım yağmur başladı
Ayılar yicek sizi aNe güzel bigün bende ormana götürür kocam belki

Kız bn çocukları bırakıp hemen okulun arkasında var oraya gidiyorumNe güzel bigün bende ormana götürür kocam belki