Kahvaltı yapıyorum sen nasılsınNaparsiniz
Kahvaltı yapıyorum sen nasılsınNaparsiniz
Bu cuma mı KızzCuma yada cumartesi olmasi lazım gündüz de gecede ayni pars
Kuaföre gittim kapalıymış geri döndümNaparsiniz
Tarlada sen napiyosunNaparsiniz
Hee bu cuma aBu cuma mı Kızz

Allah kolaylık versin abla çok zor işler bizim de başımızdan geçti birde annem gelemedi kardeşimin istemesine sözüne herşey benle babama kaldıSonuç yok daha oratada bişey
Adam herkesin gelebileceği biryer olsun diyor,elif öyle bir uzak yerde bulmus biri,bungalov ne poksa,tamam güzel ama kapali alani yok tutki yağmur yağarsa napcak düşünmuyor,bende bağırdım artık iki taraflı yediler beni
Kolay gelsinTarladayim ama kafam bir dünya![]()
Aman niye okadar kafaya takıyorsın canım rabbim koymuştur bir yola.Tarladayim ama kafam bir dünya![]()
Sende öyle bir koca olsa valla takmakla kalmaz boşarsin malesefAman niye okadar kafaya takıyorsın canım rabbim koymuştur bir yola.
Kendileri buldukları bungalov uygun fiyatlamı?
Sagol canımKolay gelsin
Çok mu uzak gelecek olan artık kendi düşünseSende öyle bir koca olsa valla takmakla kalmaz boşarsin malesef
Bungalov fiyat 100kisi 48bin yani 65 70 zaten vericez gözden çıkarttık ama yol mesafe insanlar icin birazda uygun olsun
Yani bize bile 45dk arabayla kizda diyor sende gidiyorsun bak arabanla gelen gelsinÇok mu uzak gelecek olan artık kendi düşünse
Sonuçta nerde düğün olsa sen gidiyordun
Şimdi bir de sezon başladı yok ki şöyle tanıdık ya da bildiğimiz bir yerSende öyle bir koca olsa valla takmakla kalmaz boşarsin malesef
Bungalov fiyat 100kisi 48bin yani 65 70 zaten vericez gözden çıkarttık ama yol mesafe insanlar icin birazda uygun olsun
Çok yerleri gezdik,bugun panayırda vardi bitane hepsi tutulmuş günde yok zatenŞimdi bir de sezon başladı yok ki şöyle tanıdık ya da bildiğimiz bir yer
Doğrudur canım çoğu kıştan tutuyor yeriniÇok yerleri gezdik,bugun panayırda vardi bitane hepsi tutulmuş günde yok zaten
Ooo 1 sene önceden tutuyor milletÇok yerleri gezdik,bugun panayırda vardi bitane hepsi tutulmuş günde yok zaten
Doğru diyorYani bize bile 45dk arabayla kizda diyor sende gidiyorsun bak arabanla gelen gelsin