Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Bak aklın yolu birSen kirli çıkısın sen a

Bak aklın yolu birSen kirli çıkısın sen a

Uzandım film bakıyorumUyudunuz mu
OhhhUzandım film bakıyorum
Bugun 2bucuktan sonra 3tane yer bakmaya gittik,kavga gürültü adamla 3tane ağrı kesici içtim banamisin demedi catliyorumUyudunuz mu
Ee sonuçBugun 2bucuktan sonra 3tane yer bakmaya gittik,kavga gürültü adamla 3tane ağrı kesici içtim banamisin demedi catliyorum
Sonuç yok daha oratada bişeyEe sonuç
Senin adamda ne istiyor
Allah kolaylık versinSonuç yok daha oratada bişey
Adam herkesin gelebileceği biryer olsun diyor,elif öyle bir uzak yerde bulmus biri,bungalov ne poksa,tamam güzel ama kapali alani yok tutki yağmur yağarsa napcak düşünmuyor,bende bağırdım artık iki taraflı yediler beni
Aminn insaAllahAllah kolaylık versin
Gündüz yapın olmaz mıSonuç yok daha oratada bişey
Adam herkesin gelebileceği biryer olsun diyor,elif öyle bir uzak yerde bulmus biri,bungalov ne poksa,tamam güzel ama kapali alani yok tutki yağmur yağarsa napcak düşünmuyor,bende bağırdım artık iki taraflı yediler beni
Cuma yada cumartesi olmasi lazım gündüz de gecede ayni parsGündüz yapın olmaz mı
Temmuzda yağmur olmaz ya
Ayy valla işinde zor he evin önünde bahçe açık alan yokmu canım belediye sandalye falan veriyor tak iki lamba eski üsulSonuç yok daha oratada bişey

Sen boş durmazsın
Bn mi hiç birikim özelliğim yok güncelleme gelse de olsa
Günlük takılarım sadece var
ay yok anam nerde keşkeeee, 50 bin kredi ödüyoruz her ay fiksSen kirli çıkısın sen a
sadece kenar da bi bes hesabım var ona da 3 aydır ödeme yapamıyorum