Elif_Eylul
Daimi Üye
- #102.621
Okunup halletceksek o işi okuyim aNazar degdi okusana bize

Okunup halletceksek o işi okuyim aNazar degdi okusana bize

Ayy bende bende yoğunum aah anca geldii ay bu ne yoğunluk öf

ay nolcak bu halimizzzzzAyy bende bende yoğunum a
Sen çalışıyorsun gerçi bende tarlada çalıyorum aay nolcak bu halimizzzzz

ikimiz de çalışıyoruz farketmiyoSen çalışıyorsun gerçi bende tarlada çalıyorum a
hele bi adres at bana bakim özelden 
Niye kiz napcan adresi aikimiz de çalışıyoruz farketmiyohele bi adres at bana bakim özelden

ziyarete gelcemNiye kiz napcan adresi a

Vallami beeeziyarete gelcem
Ayy kötü olmuş geldi mi ard arda gelir böyle şeyler zatenGene gitti elektrik makinam ötüyor çalışmıyor süpürge çekmiyor voltoj düşük heralde
Ooooo gunaaydinin olanın kıçı boktan kurtulmazmis aGünaydın

Ne gülüyon lan nasakmi geciyon a

Attim a

Burdada çok gidiyor ceryenGene gitti elektrik makinam ötüyor çalışmıyor süpürge çekmiyor voltoj düşük heralde
İnanır mısın dün buldum sitenin adını bile unutmuştum dedim bu kızlar nerdeydiler kk dan sonra hangi siteye gittik vallahi hatırladım gezdim epey aradım kullanıcı adımı önceden google play kaydetmişim de girdim eski telefonda giremediğimden beridir yoğum. Yenisini alınca da geldimohaaa nerdesn
Hoşgeldin canim nasilsinİnanır mısın dün buldum sitenin adını bile unutmuştum dedim bu kızlar nerdeydiler kk dan sonra hangi siteye gittik vallahi hatırladım gezdim epey aradım kullanıcı adımı önceden google play kaydetmişim de girdim eski telefonda giremediğimden beridir yoğum. Yenisini alınca da geldim